עזרה עזרו לאוריה להתמצא ב Interactive Brokers

1. נכון
2. לא הבנתי.
3. אתה חייב בדיווח רק עם מכרת ברווח (בארצות הברית גם שכיר חייב בדיווח)
אני כתבתי בכוונה על הדמו שלא יחשבו שיש לך 4 מליון בחשבון...
1, תודה.
2, ענית לי כבר תוך כדי שכתבתי. פקודת שוק זה אומר שזה נקנה מייד, נכון?
3, אז אם אני מחזיק בתיק 20 שנה פאסיבית אני לא צריך למלא שום טופס, או שיש שלב שאני צריך לדווח?
4, שיחשבו. אני גם ככה מקבל את הצינתוקים של התרומות.

1, תודה.
2, ענית לי כבר תוך כדי שכתבתי. פקודת שוק זה אומר שזה נקנה מייד, נכון?
3, אז אם אני מחזיק בתיק 20 שנה פאסיבית אני לא צריך למלא שום טופס, או שיש שלב שאני צריך לדווח?
4, שיחשבו. אני גם ככה מקבל את הצינתוקים של התרומות.
2. מיד בפתיחת המסחר.
3. לא צריך לדווח (בסכום גבוה מאוד נדמה לי שכן)

2. יקנה מיד.
5. תודה.
5 הלוואי המורים שלי ככה.
6 הלוואי שכל המורים היו מבינים בשוק ההון.
17 עוד שאלה כללית יותר, השתי דברים שאני יודע עליהם, זה ברקשייר, וסנופי. אני לכאורה יחלק את התיק בתחילתו 70 30 לטובת סנופי.
כי אני יותר מאמין בוורן באפט מבשוק, אבל יותר מאמין ביציבות של השוק לטווח ארוך מבאיש בן 94, שגם אם הוא ישרוד כמו השותך שלו צ'ארלי עד 99, זה פחות ממה שאני רוצה שהתיק שלי ישרוד.
איזה עוד כילים היית ממליץ לי לבדוק, או שדווקא להסתפק בזה?

5 הלוואי המורים שלי ככה.
6 הלוואי שכל המורים היו מבינים בשוק ההון.
17 עוד שאלה כללית יותר, השתי דברים שאני יודע עליהם, זה ברקשייר, וסנופי. אני לכאורה יחלק את התיק בתחילתו 70 30 לטובת סנופי.
כי אני יותר מאמין בוורן באפט מבשוק, אבל יותר מאמין ביציבות של השוק לטווח ארוך מבאיש בן 94, שגם אם הוא ישרוד כמו השותך שלו צ'ארלי עד 99, זה פחות ממה שאני רוצה שהתיק שלי ישרוד.
איזה עוד כילים היית ממליץ לי לבדוק, או שדווקא להסתפק בזה?
QQQ
לא המלצה לפעולה

@השקעות R הון @מקצועי בלבד @טוב מאוד
אני אוחז בשלב האחרון של פתיחת החשבון בIB, הם דורשים מסמך אישור כתובת.
איפה אני מוצא כזה? יש למישהו מכם מושג? מה זה אומר בכלל?
הכתובת שלי בארה''ב, איך אני משיג משם מסמך?

אולי תספר לי עליהם?
מי זה, מה הם עושים, מה הממוצע עלייה שלהם? וכמה שנים הם קיימים?
הקוד QQQ לא מוכר לי

זה מדד שמכיל את 100 החברות המובילות, אבל רק מתחום הטכנולוגיה. בדומה ל-S&P 500, החברות הטובות ביותר נכנסות למדד על פי ביצועים.
בשנים האחרונות, המדד הציג ביצועים טובים יותר מ-S&P 500, ובשנה האחרונה הוא עלה ב-30%.
המדד פעיל מאז שנת 1999.
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @טוב מאוד
אני אוחז בשלב האחרון של פתיחת החשבון בIB, הם דורשים מסמך אישור כתובת.
איפה אני מוצא כזה? יש למישהו מכם מושג? מה זה אומר בכלל?
הכתובת שלי בארה''ב, איך אני משיג משם מסמך?

צריך להביא מכתב מהארנונה, מהבנק או מחברת האשראי, שבו מופיעים גם השם שלך וגם הכתובת שלך.

נערך לאחרונה ב:
זה מדד שמכיל את 100 החברות המובילות, אבל רק מתחום הטכנולוגיה. בדומה ל-S&P 500, החברות הטובות ביותר נכנסות למדד על פי ביצועים.
בשנים האחרונות, המדד הציג ביצועים טובים יותר מ-S&P 500, ובשנה האחרונה הוא עלה ב-30%.
המדד פעיל מאז שנת 1999.

צריך להביא מכתב מהארנונה, מהבנק או מחברת האשראי, שבו מופיעים גם השם שלך וגם הכתובת שלך.
אין לי. אני נמצא בארץ מאז שנולדתי.

אני נמצא פה, אבל על ויזה של סטודנט. כך שלענייני מיסים הכתובת שלי עוד שם. אבל אני לא נמצא שם בפועל, כך שאני לא מחזיק איזה מכתב שמאשר את שהותי שם.
אלא אם הכתובת היא מקום שהיה ולא כתובת חוקית, ואז אני יכול לשנות לישראל.

אני נמצא פה, אבל על ויזה של סטודנט. כך שלענייני מיסים הכתובת שלי עוד שם. אבל אני לא נמצא שם בפועל, כך שאני לא מחזיק איזה מכתב שמאשר את שהותי שם.
אלא אם הכתובת היא מקום שהיה ולא כתובת חוקית, ואז אני יכול לשנות לישראל.
תתקשר ל 0018774422757
יש להם שירות מעולה

תתקשר ל 0018774422757
יש להם שירות מעולה
זה טוען שהם סגורים עכשיו.
בכל מקרה, אני מסתכל עכשיו באפליקציה, וכתוב שהטופס נתקבל, וזה בטיפול. אבל לא העלתי שום טופס. אז אין לי מושג אם לחכות או לנסות לשנות משהו.

נערך לאחרונה ב:
@השקעות R הון
תשנה את הגדרת החשבון שלך לישראל
מה, גם גר בארץ וגם רוצה ליהנות מהטבות של חו"ל?

אני מנסה, וזה לא נותן כי הוא באמצע איזה שלב של אימות. השאלה היא אם עדיף לי לפתוח חשבון חדש, ואת זה לסגור בהזדמנות, או לחכות עד שיענו לי, שזה עוד יומיים, כי הם לא עונים היום, ואז לחכות עוד שבוע, ואז לאשר את החשבון.
אני יכול למשוך את הכסף, ולפתוח חשבון נוסף כגר בישראל, להידפק עם חשבון PRO, ולהתחיל מחדש.
כי אישורי מגורים בארץ יש לי מיליון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה