עזרה עזרו לאוריה להתמצא ב Interactive Brokers

אתה חייב בדיווח רק עם מכרת ברווח
יש עוד אפשרויות להיות חייב בדיווח, כמה דוגמאות:
קיבלת מאינטרקטיב ריבית על מזומן שהיה לך בחשבון או על השאלת מניות.
קיבלת דיבידנדים (בין אם ניכו לך מס אמריקאי ובין אם לא).
מחזור המכירות עבר את התקרה (375,000 בשנת 2023) גם אם מכרת בהפסד.
העברת לאינטרקטיב יותר מחצי מיליון שח במהלך 12 חודשים.
אתה מחזיק שם נכסים מעל 2.086 מיליון שח.
מגדיר את סוג הפקודה כ"פקודת שוק",
זה יכול לעלות ביוקר. עדיף לשים לימיט קצת גבוה שבטוח יתפוס ולא להידפק עם פקודת מרקט שתפסה מחיר לא הוגן בפתיחת/סגירת המסחר.

קיבלת דיבידנדים (בין אם ניכו לך מס אמריקאי ובין אם לא).
מקור.
מחזור המכירות עבר את התקרה (375,000 בשנת 2023) גם אם מכרת בהפסד.
העברת לאינטרקטיב יותר מחצי מיליון שח במהלך 12 חודשים.
אתה מחזיק שם נכסים מעל 2.086 מיליון שח.
כתבתי את זה בהודעות קודמות
זה יכול לעלות ביוקר. עדיף לשים לימיט קצת גבוה שבטוח יתפוס ולא להידפק עם פקודת מרקט שתפסה מחיר לא הוגן בפתיחת/סגירת המסחר.
לא מצוי בספי

לא מצוי בספי
בקרנות איריות כן מצוי.
1736168504518.png

קבלת דיבידנדים אינה נבדלת מכל הכנסה אחרת בלתי מדווחת שמחייבת אוטומטית בהגשת דוח.
הפטור מהגשת דוח הוא רק למי שמהכנסותיו נוכה מס בהתאם לפקודה (בכפוף לתקרות שנקבעו לכל סוג הכנסה ולשאר התנאים).
ניכוי מס דיב׳ אמריקאי לא נחשב ניכוי במקור בהתאם לפקודה הישראלית. אם יש בעל מקצוע בתחום שטוען אחרת תבקש ממנו מקור.

יש למישהו מידע בנוגע לאפשרות הפקדת צ'קים ב-IB ?
אני הצלחתי, יש מגבלות על הסכום, עשרת אלפים דולר ביום אולי, עם אמולטור לא הצלחתי אז השתמשתי עם סמארטפון של מישהו בעבודה, היה חובה להגדיר אותו עם IB key לחשבון שלי בשביל להפקיד. אם מוגדר לכם רק ס.מ.ס כנראה לא תוכלו להיכנס איתו לאחר הגדרת IB key, רק עם האפליקציה.
אני הבנתי שאחרי תקופה כבר אי אפשר לקבל sms וצריך להכינס דרך האפליקציה אפילו שנכנסים דרך המחשב
יש להם כרטיס פלסטיק פיזי לא דיגיטלי, נראה דומה למה שמופיע פה.
שלחו לי בדואר עם פדקס לפני כמה שנים, לא יודע אם נותנים אותו היום, לפני תקופה פתחתי חשבון נוסף וחיברתי את אותו הכרטיס גם לחשבון החדש.

סליחה על החפירה. זה לא צילום מחשבון שלך, נכון?
כי אם כן, זה די משעשע שעם 4 מליון דולר בחשבון אתה מתלמד להשתמש בפלטפורמה ומשתדל להבין מה יהיו השלכות הפעולות שלך
הוא לא כתב למעלה שזה חשבון דמו?

1. נכון
2. לא הבנתי.
3. אתה חייב בדיווח רק עם מכרת ברווח (בארצות הברית גם שכיר חייב בדיווח)

אגב, ציינתי את עניין חשבון הדמו בכוונה, כדי שלא יחשבו שיש לך 4 מיליון בחשבון... 😉

סליחה על החפירה. זה לא צילום מחשבון שלך, נכון?
כי אם כן, זה די משעשע שעם 4 מליון דולר בחשבון אתה מתלמד להשתמש בפלטפורמה ומשתדל להבין מה יהיו השלכות הפעולות שלך

קבלת דיבידנדים אינה נבדלת מכל הכנסה אחרת בלתי מדווחת שמחייבת אוטומטית בהגשת דוח.
הפטור מהגשת דוח הוא רק למי שמהכנסותיו נוכה מס בהתאם לפקודה (בכפוף לתקרות שנקבעו לכל סוג הכנסה ולשאר התנאים).
ניכוי מס דיב׳ אמריקאי לא נחשב ניכוי במקור בהתאם לפקודה הישראלית. אם יש בעל מקצוע בתחום שטוען אחרת תבקש ממנו מקור.
כך אני הבנתי, אבל אפתח אשכול ואשאל שם את המומחים.

נערך לאחרונה ב:
רק לחשבונות מעל סך מסוים, אאלט מיליון דולר או 2.
אתה מדבר על כרטיס דיגיטלי שמנפיק קוד חדש בכל כניסה, אני דיברתי על כרטיס פלסטיק טיפש עם קודים מודפסים מראש.
הוא קונה רק voo
אז הוא יהיה חייב בגלל הדיבידנדים (אם הוא אמריקאי אז אין דיון בכלל כי IB לא מנכים במקור מס דיב׳ לאמריקאים, אבל גם לישראלי שמנכים זה מחייב בהגשת דוח כאמור לעיל).

נערך לאחרונה ב:
יש מינימום בזה?
כאילו אם אני קונה עכשיו סנופי, אני צריך לדווח כל שנה?

@טוב מאוד @מקצועי בלבד @השקעות R הון או כל מי שיודע
אני מעלה בIB אישור כתובת, מכתב מהבנק, והוא כותב שהוא לא מצליח לאמת. האם זה בגלל שזה בעברית, ומה השלב הבא שאני אמור לעשות?

נערך לאחרונה ב:
ועם 100 דולר זה לא משעשע?
הכל יחסי, מאיפה התחלת, ולאן אתה שואף.
לא.
מבין שאדם לוקח סיכון על 100 $ ונסמך על הפורום.
מאדם שסוחר ב 4 מליון דולר, הייתי מצפה למחק מעמיק יותר לפני שמתחיל לסחור בפועל.

אני הצלחתי, יש מגבלות על הסכום, עשרת אלפים דולר ביום אולי, עם אמולטור לא הצלחתי אז השתמשתי עם סמארטפון של מישהו בעבודה, היה חובה להגדיר אותו עם IB key לחשבון שלי בשביל להפקיד. אם מוגדר לכם רק ס.מ.ס כנראה לא תוכלו להיכנס איתו לאחר הגדרת IB key, רק עם האפליקציה.
אפשר כמה שאלות?
צ'ק דולרי או שקלי?
רשום לפקודתך או לפקודת אינטראקטיב?
מה העמלות של כזה דבר?

אגב, בארה״ב מס דיב׳ לא חל על כולם כמו בארץ, ממה שהבנתי יש רף מסוים שבכלל אין חבות מס על קבלת דיב׳ והוא פטור לגמרי ממס שם.
והקודים האלו חוזרים על עצמם שוב ושוב?
יש שם 220 קודים, הם מבקשים להזין שניים מתוך הרשימה, השניים הנדרשים נבחרים אקראית בכל פעם. יש תמונות בלינק שהבאתי.
יש מינימום בזה?
כאילו אם אני קונה עכשיו סנופי, אני צריך לדווח כל שנה?
אין מינימום, אם תקנה ני״ע מחלקים כמו spy voo וכו׳ תהיה חייב דיווח, אם תקנה ניירות איריים צוברים ולא תקבל דיב׳ אז תהיה פטור.
אפשר כמה שאלות?
צ'ק דולרי או שקלי?
רשום לפקודתך או לפקודת אינטראקטיב?
מה העמלות של כזה דבר?
חשבתי שברור, שיק דולרי אמריקאי לפקודתי, לא מאמין שיתעסקו עם שקלי אבל לא ניסיתי לך תדע..
כמדומני שלא היו עמלות כלל כמו כל הפקדה אחרת, הכל רשום באתר שלהם זכור לי שיש דרישה לשיק על שמי בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה