חיים של שלום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
טעיתי קצת בחישוב אם מדובר על נ"ז של אשה (2.75)איך חישבת ?
אבל החישוב הוא עפ"י השווי השנתי נקודת זיכוי (לפי רשות המיסים) שזה מה שיורד מחובת המס.
טעיתי קצת בחישוב אם מדובר על נ"ז של אשה (2.75)איך חישבת ?
במקרה שלכם זה להשתמש בנ"ז הבסיסיות של אשתך ולא של הילדים בשביל המס רווחי הון.כביכול לומר לרשות המיסים שתשתמש בנ"ז של הילדים עבור ההכנסה מהעבודה [במקרה שלנו 180K ש"ח לשנת מס], ושתחשב בנפרד את המיסוי של ריווחי הון מהנ"ז שאני אבחר [במקרה שלנו, של הילדים]...
כן. אני רואה עכשיו שטעיתי שם... ואי אפשר לערוך את ההודעה. ייש"כ.במקרה שלכם זה להשתמש בנ"ז הבסיסיות של אשתך ולא של הילדים בשביל המס רווחי הון.
אגב גם אם יש חשבון אחד על שמך ואחד ע"ש אשתך אי אפשר להשתמש בנ"ז של שניכם, אלא רק בנ"ז של אחד מבני הזוג ובמקרה הזה כאמור זה של אשתך.
אא"כ יש לכם הסכם ממון...
חושב שלא.אגב, בשביל להשתמש בנ"ז של אשתי חייב להיות שחשבון המסחר יהיה על שמה? (ולכה"פ גם על שמה?)
כך החליט המחוקק...ולגבי מה שכתבת שא"א להשתמש עם נ"ז של שנינו, מדוע זה באמת כך?
למה אי אפשר שאני ירוויח בחשבון מסחר שלי ואשתמש עם הנ"ז שלי, ואשתי תרוויח בחשבון מסחר שלה עם נ"ז שלה? (לא קיים הסכם ממון).
נראה לי שאי"צ לבקש מהם לגבי סדר הנקודות, הם עושים זאת באופן אוטומטי.כביכול לומר לרשות המיסים שתשתמש בנ"ז של הילדים עבור ההכנסה מהעבודה [במקרה שלנו 180K ש"ח לשנת מס], ושתחשב בנפרד את המיסוי של ריווחי הון מהנ"ז שאני אבחר [במקרה שלנו, של הילדים]...
ככה זה עובד? זו לא חבילה אחת של מיסוי?
פיזור זה להתמקד במדדים, המרכזיים שבהם: מדד עולמי ומדד S&P 500.
יש כאן בפורום הרבה מידע על שניהם.
אם אתה אמריקאי, תצטרך לקנות את הסימול VT או ACWI למדד עולמי, ו VOO או IVV או SPY על S&P.
אם אתה לא אמריקאי, קרנות סל איריות הם הכי טובות בד"כ, אינווסקו או בלאקרוק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים