- הוסף לסימניות
יש ילדים קטנים? ממרחי מעדן לא טריים מבגדים בהירים יורדים?לנו היא מצוינת מרוצים ממנה מאד!!!
אז תגלי לי איך?
וגם בעיקר כמה קג הקונסטרוקטה שלך?
יש ילדים קטנים? ממרחי מעדן לא טריים מבגדים בהירים יורדים?לנו היא מצוינת מרוצים ממנה מאד!!!
חזרתי לחנותלכל היקרות המשנסות מותניים
וחוזרות לחנות עם הסחורה "שחור לבן"
מן הסתם המוכרת תרים גבה ותאמר לכן:
"מעניין, את הראשונה שחוזרת עם זה...."
ולדבורי, שימי לב לתוית, ברוב הבגדים ישנה אזהרה
שבגד המכיל כותנה עלול להתכווץ עד 5%. כך שהחנות מכוסה.
בכלל לגבי האחריות הכל היום מבוטח בהסתיגויות:
אין אחריות על כפתורים, אביזרים, פילינג (צ'פים) צבע, התכווצות
רכשת לעצמך שמלה שחור לבן, אחרי הכביסה תוכלי להעביר אותה
אפורה ומכווצת לילדה בגן...![]()
חזרתי לחנות
המוכרת מראה לי שלט מיני מיני שבו כתוב רשימה ארוכה
"החנות אינה אחראית על-
כפתורים שנפלו
.............
בגד המשלב שני צבעים, החנות אינה אחראית במקרה של הורדת צבע על צבע
............."
כנראה את לא הראשונה שהגעת מיהרו לתלות מהר שלט עם כל הנזקים האפשרים.......חזרתי לחנות
"החנות אינה אחראית על-
כפתורים שנפלו
.............
............."
החנות לא אחראיתחזרתי לחנות
"החנות אינה אחראית על-
כפתורים שנפלו
.............
............."
את ידועה כאישה חכמה, מה חשבת כשקנית?הן מרגישות טיפשות. מאד.
אני לפני כיבוס של בגד שחור לבן,שקניתי במלאנג',
משהי תוכל לעזור לי איך לכבס אותו?
תודה
איזו שמלה? היה להם הרבה שחור לבן
אני כיבסתי ויצא מצוין אבל השריתי קודם בחומץ וכיבסתי נפרד בעדין עם קולט צבעים

איזה סתומה... יש בימינו מה שנקרא "דואר"...על זה הם ענו: מה את חושבת? שעל כל חליפה בעלת הבית תיסע לחו"ל להחזיר את החליפה? היא מחכה שיצטברו כמה תלונות ואז היא מטפלת בהכל
ברור לה שהעם סתום.איזה סתומה... יש בימינו מה שנקרא "דואר"...
מה זה הדפים שאתן מדברות עליהן?דווקא זה לא בגד ראשון של הבן שלי בצבעים הנ"ל
רק בפעמים הראשונות אני כבסתי בנפרד ובגלל זה מכונה יותר קצרה של חצי שעה,
וכרגיל על 30 מעלות
בקיץ רגילה להשתמש מרב הצבעוניות בדפים למניעת העברת הצבעים,
מוחה.משתתפת בצערך
זה היה תחרות סמויה ושמה : מי היא האמא המושלמת
שמצליחה להשאיר את הלבן בוהק והשחור בוהק
רוצה שאכתוב לך את הנסיון שלי עם קידישיק?רק אותי מעצבן שאומרים לי שאצל חרדים אין שירות? אני קניתי בקידישיק למשל בגד בתחילת החורף ונפער חור בחצאית בלבישה הראשונה, הם החליפו לי את הבגד בלי למצמץ! וקניתי שמלה נוספת כזו שהייתה מעולה (לא שכל הליין דפוק...)
אותו סיפור ממש קרה לגיסתי עם שמלה שחור לבן , שכובסה ביד , עם חומץ , ורק החלק הלבן.חוץ מלהצטער על עוגמת הנפש, אין לי כל כך ידע מה עושים
רק שיתוף - קניתי חולצה לשבת, שעלתה עלתה... ואחרי כביסה ביד הכי עדין שאפשר, התכווצה למצב בלתי לביש, חזרתי למוכרת (חנות ידועה בבני ברק לבגדי ערב), והראיתי לה מה קרה אחרי פעם אחת של לבישה שאחריה לא מכונה, לא מיבש, לא תליה בשמש, אלא הכי שאפשר כדי לשמור על הבגד, ומה היתה תגובתה?
נו תנחשו...
דפים לוכדי צבע, יש בכל חנות.איפה קונים את הדפים המדוברים ואיך קוראים להם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים