כללי עימוד- איזה גופן אתם מציעים לכותרת העליונה?

• הוסף לסימניות
[מה שמעניין אותי זה הכותרת למעלה- עם איזה גופן.
בעיקרון הסגנון בספר הוא מודרני יותר, אבל בכל זאת הוא תורני, כך שאני לא יודע מה להחליט, היות שכל גופן שניסיתי לשים משהו שיתאים לכותרת, עשה לי הרגשה כזאת של קונטרס ולא של ספר.
כרגע שמתי את הוילנא, כי זה תמיד מתאים, אבל זה לא סגנון ישן מידי?
אם אפשר אולי לצרף לי דוגמאות ג"כ מאד יעזור.
(שם הספר לא אמיתי).

קבצים מצורפים

• ספר.pdf
    KB 35.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע מה הולך היום?

• הוסף לסימניות
לא יודע, אך בעמוד השלישי יש לתקן על הרב אלישיב מ'שליט"א' ל'זצ"ל'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;835031:
[ אבל זה לא סגנון ישן מידי?
(שם הספר לא אמיתי).

בדרך כלל זה יצא סגנון ישן גם בגלל המבנה הכללי של הספר
אבל זה לא אומר שזה רע !

אם אתה רוצה בכל זאת קצת חדשניות ופחות כבד
אז אתה צריך סגנון כתב חלק יותר - שלדעתי הוא פחות מתאים

לדעתי זה מאוד יפה ככה

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה שפע רגיל או קלאסי מודגשים

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מתאים הוילנא.

הייתי גם מקטין קצת את הקו מתחת הכותרת העליונה.

בכללי יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;835031:
[מה שמעניין אותי זה הכותרת למעלה- עם איזה גופן.
בעיקרון הסגנון בספר הוא מודרני יותר, אבל בכל זאת הוא תורני, כך שאני לא יודע מה להחליט, היות שכל גופן שניסיתי לשים משהו שיתאים לכותרת, עשה לי הרגשה כזאת של קונטרס ולא של ספר.
כרגע שמתי את הוילנא, כי זה תמיד מתאים, אבל זה לא סגנון ישן מידי?
אם אפשר אולי לצרף לי דוגמאות ג"כ מאד יעזור.
(שם הספר לא אמיתי).

לדעתי מה שיוצר תחושה מיושנת, ושל"קונטרס" אינו דווקא הפונט כמו העיצוב של הכותרת.
הסגנון של כותרת גדולה מאד, מחולקת לשני חלקים ובאמצע הכותרת הרצה, הוא מיושן למדי.

נסה בעמוד ימין רק שם הספר בקטן ובעמוד שמאל רק כותרת רצה בקטן, וכבר תראה שינוי גדול במראית.

• הוסף לסימניות
למה לא כמו הטקסט רץ? למה לברוח לגופן אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה