נכתב ע"י chavi9;2430968:הסתדרתי...
(יש לעמד ולסגור כל עמוד בנפרד, למי שמתעניין)
נכתב ע"י אברהם;2430974:לא ברור מה כתבת כאן ולמה.
למעשה, זו הדרך: בחלונית Pages במסטר לסמן את הדפים, ללחוץ קליק ימני ולבחור בתפריט page atrributes
ואז rotate spread view ולבחור 90 מעלות.
נכתב ע"י וורובל;2431001:ואז העמוד מתהפך לגמרי. ז"א כל תמונה שתביא או תיבת טקסט שתיצור יהיו מסובבים ב-90 מעלות
קצת מעצבן לעבוד ככה
נכתב ע"י chavi9;2430968:הסתדרתי...
(יש לעמד ולסגור כל עמוד בנפרד, למי שמתעניין)
נכתב ע"י chyz;2431047:לא נכון!
אני עימדתי כך חוברת ספירלה שנפתחת מלמטה למעלה
כ-400 עמ'
הכל עבד בסדר
צריך לעבוד טוב על המאסטר, עד שרואים שהכל רץ
לפעמים לסובב גם את תיבות הטקסט בפנים, אני כבר לא זוכרת...
נכתב ע"י וורובל;2431069:תודה, חידשתם לי שצריך לעבוד על המאסטר. ככה באמת התיבות טקסט ישרות
אבל התמונות עדיין מסובבות...
נכתב ע"י chavi9;2431113:תודה לכולם.
טוב לדעת.
(שאלתי בדפוס איך לסגור - הם רוצים את זה כעמודים בודדים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים