כללי עימוד ספר אקורדים באינדזיין

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הדרך הכי נוחה?
אני צריכה שלוש שורות: 1. מילות השיר
2. קו לסימון האקורד מול השיר
3. האקורד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה שרה;602441:
מישהו יודע מה הדרך הכי נוחה?
אני צריכה שלוש שורות: 1. מילות השיר
2. קו לסימון האקורד מול השיר
3. האקורד
תודה רבה

בטעות לחצתי תודה...
נראה לי שאולי כדאי בוורד עם האפשרות של שפות אסייתיות, המאפשרת לשים מילה על מילה אמנם איני יודע איך לתת קו תחתון.מצורף קובץ לדוגמה.

אולי אפשר בתכנות מיוחד? נסי לברר אצל מוציאי ספרים בתחום.
אני הייתי עושה באנדזיין עם אובייקטים מעוגנים
הכנתי קובץ לדוגמה באנדזיין. תוך 5 דקות לערך.
זה קל ופשוט. מצורף

העקרון לשים אובייקט מעוגן עם הגדרות מדויקות(המחוברות לטקטס לא לעמוד) שימי לב לסגנונות אוביקט והאקורדים זזים יחד עם הטקסט ממש כמו הניקוד של המילים או כל אות אחרת.

קבצים מצורפים

• dogma 1.zip
    KB 9.5 · צפיות: 14
  • דוגמת אקורדיםן.zip
    KB 447.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
משהו כזה????

....

קבצים מצורפים

• Acords.pdf
    KB 36.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, זה באינדזיין עובד באופן טייפ

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך אז תתקשרי לטלפון בחתימה שלי

• הוסף לסימניות
מצורף גם pdf עם הסבר קצר על הקובץ אנדזיין
על עבודה עם אובייקטים מעוגםן לאקורדים.
כמובן הכל נותר טקסט חי!(כולל האקורדים)

קבצים מצורפים

• דוגמת אקורדיםן.pdf
    KB 159.7 · צפיות: 46

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה