ותיק וחסיד
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
זה כבר פתוח ומותר להכנסעין מבוע היינו פעם והיה אסור להכנס למים
בסוף הלכו לעין פרת היה מקסים!!
מומלץ לפני היציאה לבדוק עם רשות הגנים אם המעיינות בטוחים לרחצה
זה כבר פתוח ומותר להכנסעין מבוע היינו פעם והיה אסור להכנס למים
בסוף הלכו לעין פרת היה מקסים!!
מומלץ לפני היציאה לבדוק עם רשות הגנים אם המעיינות בטוחים לרחצה
הציבור הכללי נכנס מהמושב ושם זה ללא תשלום...תודה לכולם!
האם עין פרת זה בתשלום?
ואם אני רוצה להיות שם ב5 בבוקר אפשרי?
רלוונטי מאד!אני רוצה ללכת ללכת לעין פרת בתחב"צ אני רוצה לשמוע עד כמה זה רלוונטי והאם יש בעיה מבחינה בטחונית (בחור או שניים ברגל)
באיזו תחנה צריכים לרדת?רלוונטי מאד!
יש קו 215 מירושלים יש לו תחנה בישוב נופי פרת שם הכניסה הלא רשמית (בחינם)
ויש לו גם תחנה במושב אלון שם היציאה מהמסלול ליד עין מבוע
לגבי ביטחון היה שם לפני יותר מ-20 שנה פיגוע אבל מאז יש שם שקט מוחלט
רלוונטי מאד!
יש קו 215 מירושלים יש לו תחנה בישוב נופי פרת שם הכניסה הלא רשמית (בחינם)
ויש לו גם תחנה במושב אלון שם היציאה מהמסלול ליד עין מבוע
לגבי ביטחון היה שם לפני יותר מ-20 שנה פיגוע אבל מאז יש שם שקט מוחלט
עד כמה שזכור לי צריך לרדת בתחנת שנקראת נופי פרת/דרך החיים (יש 2 תחנות כאלה צריך לרד בשניה).א. איפה יורדים
תלוי מה אתה רוצה לעשותב. כמה זמן צריך ללכת ואיך
לא יודע, לי יש מפת מסלולים של רשות הטבע והגנים.ג. מוביט או מפות גוגל יעזור?
מהכניסה הרשמית ישנם שעות פתיחה וכו' אבל מהכניסה בנופי פרת פתוח כל הזמןתודה לכולם!
האם עין פרת זה בתשלום?
ואם אני רוצה להיות שם ב5 בבוקר אפשרי?
מה זה ? אפשר עוד מידע היכן אפשר להשיג?לא יודע, לי יש מפת מסלולים של רשות הטבע והגנים
חמוד ממש, לא עמוק,יש את עין המסייעת, זה מעיין מצויין וכמעט לא מוכר, 2 דק' ברכב ממחלף חמד, מעיין מטופח, מתוחזק, נקי, מוצל, אפשר לעשות מנגל והגעה עם הרכב כמעט למעיין עצמו. ממליץ בחום!!!!!!!!!!!!!!
קניתי בחנות שנקראת "בשביל הדרך" בתחנת דלק ביציאה מבית שמש, אבל אני מאמין שיש את זה בכל חנות של מחנאות.מה זה ? אפשר עוד מידע היכן אפשר להשיג?
קניתי בחנות שנקראת "בשביל הדרך" בתחנת דלק ביציאה מבית שמש, אבל אני מאמין שיש את זה בכל חנות של מחנאות.
מהכניסה הרשמית ישנם שעות פתיחה וכו' אבל מהכניסה בנופי פרת פתוח כל הזמן
תיהנו..
ככה זה במעיינות, במיוחד בקיץ מהיבשים שחוותה ישראל, שאין כל כך מים לתחלופה, אבל עדיין נחמד, גם כמעיין וגם כמקום נפלא לעשות מנגל/זיץ וכדו'חמוד ממש, לא עמוק,
כשהיינו היה הצללה על הבריכה
שאר השטח לא מוצל
אבל - המים היו ירוקים לגמרי!
מה קשה? הנסיעה? המסלול?לא לחשוב אפילן על עין גדי- קשה!!!!!!!!!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //