יש עדיין את האות השניה,נכתב ע"י יערי;600781:מדהים (על אף שלא התכוונת אלי כשכתבת צלמי המיקרו).
ואגב (חבל לי להרוס כזה אשכול יפה אבל אין לי כח לחכות עד שכולם יחוו את דעתם) הייתי בטוח שאות הזהב (לא יודע איך קוראים לזה) ינתן השבוע על אחד מהצילומים המרהיבים שהיו כאן בשבוע האחרון של חרקים/מעופפים/זוחלים וכדומה. (למה למען השם אף אחד לא הצליח למצוא פוזה מוצלחת של איזה מקקון חמוד).
אבל כנראה שאחרי הכל בני אדם עדיפים על בעלי חיים.
תודה מאירנכתב ע"י כדרלעמר;600831:לא הייתי קורא לזה מאקרו, זה יותר קלוז-אפ.
יפה מאד!
נכתב ע"י מיכאל דב;600837:תודה מאיר
הגודל של הראש של הלטאה הזו הוא כציפורן הזרת שלי .
לא תאמין איזו עדשה זו...נכתב ע"י כדרלעמר;600885:
אגב, איזו עדשה?
נכתב ע"י מיכאל דב;600887:לא תאמין איזו עדשה זו...
סיגמא 70-300 1:4-5.6 ורשום עליה שבאורך מוקד 300 היא מקרו.
אשמח אם תחכים אותי ותודיע לי מה יחס הצילום שלה במקרו.
אגב : המחיר שלה ביד שניה הוא 300 ש"ח
נכתב ע"י כדרלעמר;600897:סליחה מיכאל, אחרי שכתבת שזה ממרחק של כמטר ללא קרופ, ניסיתי לחשב זה פשוט לא יתכן.
א"כ אתה די קרוב ל1:2.
![]()
נכתב ע"י מיכאל דב;600898:שזה אומר?
מקרו או לא ? זה בסדר בשביל העדשה הזאת האיכות הזו?
נכתב ע"י מיכאל דב;600887:לא תאמין איזו עדשה זו...
סיגמא 70-300 1:4-5.6 ורשום עליה שבאורך מוקד 300 היא מקרו.
אשמח אם תחכים אותי ותודיע לי מה יחס הצילום שלה במקרו.
אגב : המחיר שלה ביד שניה הוא 300 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים