השקעות עיסקאות 20 80 וכדומה האם משתלם

• הוסף לסימניות
האם בפרויקט זה המחיר באמת זול יותר מהשוק?
האם יש כאן פוטנציאל לרווח ?
וכן האם זה צמוד למדד?
בהחלט יותר זול מהשוק
פוטנציאל לרווח קיים גם אם נכון למחירים שם היום הפרויקט היה נמכר, ללא תחזיות ותקוות של עליית מחירים שרק נביאים ו... ינבאו לכם.
צמוד למדד עד 40%

• הוסף לסימניות
בהחלט יותר זול מהשוק
פוטנציאל לרווח קיים גם אם נכון למחירים שם היום הפרויקט היה נמכר, ללא תחזיות ותקוות של עליית מחירים שרק נביאים ו... ינבאו לכם.
צמוד למדד עד 40%
כמה עולה בערך? יכול לפרט?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול אולי להעלות את הכתבה או לכל הפחות סיכום שלה?
לא קיבלנו את העיתון היום.

מצ"ב הכתבה.

ועדיין בדעתי, שהרבה מהפריסיילים הם בהחלט בעיתיים,
אבל עדיין כן ניתן למצוא עסקאות פריסייל משתלמות מאוד!
מכיר אישית כמה כאלה...

1757454149144.png

• הוסף לסימניות
מה קורה למי שלא יכול בשום אופן להשלים את ה 80%
האם יש קנס או שכל ה 20% הולך לטמיון??

במקרה שלקבלן יש הסבת ערבות והקונה מוצא קונה אחר ומוריד לו קצת
מה החששות שהקונה החדש צריך לשים לב בעסקה כזו??

• הוסף לסימניות
מה קורה למי שלא יכול בשום אופן להשלים את ה 80%
האם יש קנס או שכל ה 20% הולך לטמיון??

במקרה שלקבלן יש הסבת ערבות והקונה מוצא קונה אחר ומוריד לו קצת
מה החששות שהקונה החדש צריך לשים לב בעסקה כזו??
א. לא כל ה20% הולך לטמיון, אלא 10% קנס על הפרת חוזה.
ב. לא ידוע לי על מקרה שקבלן באמת הסכים להסבת ערבות לקונה אחר (זה פשוט מדי מסורבל ולא משתלם לו), זה נראה לי סתם דיבורים באויר של כל מיני משווקים למיניהם שמוכרים חלומות...

• הוסף לסימניות
ב. לא ידוע לי על מקרה שקבלן באמת הסכים להסבת ערבות לקונה אחר (זה פשוט מדי מסורבל ולא משתלם לו), זה נראה לי סתם דיבורים באויר של כל מיני משווקים למיניהם שמוכרים חלומות...
אאל"ט יש חוזים שזה מופיע במפורש, ההסכמה של הקבלן להסבה

• הוסף לסימניות
אאל"ט יש חוזים שזה מופיע במפורש, ההסכמה של הקבלן להסבה
זה אולי כתוב לפעמים בחוזה, אבל השאלה הגדולה היא אם זה באמת "למעיישה"... (כלומר, האם כשזה מגיע לתכל'ס הקבלן באמת מבצע את זה, או שהוא/הבנק/העו"ד מערימים קשיים על הקונה עד שיוצא לו כל המיץ...).

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
אני שואלת מצד הקונה החדש
1.רצינו לדעת מה ההפסד ולכן שאלתי על ה 20%
2.האם יש נקודות שצריך לברר/לחשוש בכזו עסקה מעבר לעסקה רגילה

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על מקרה שקבלן באמת הסכים להסבת ערבות לקונה אחר (זה פשוט מדי מסורבל ולא משתלם לו), זה נראה לי סתם דיבורים באויר של כל מיני משווקים למיניהם שמוכרים חלומות...
ידוע לי על כמה וכמה מקרים של הסבת ערבויות
עיקר הבעיה זה מול הבנק - במקרה שיש הלוואת קבלן בעסקה..

---

• הוסף לסימניות
ידוע לי על כמה וכמה מקרים של הסבת ערבויות
עיקר הבעיה זה מול הבנק - במקרה שיש הלוואת קבלן בעסקה..

---
יכול להיות שלקונה החדש יהיו בעיות בלקיחת משכנתא בגלל זה?
או שאם יש חוזה מסודר מול החברה /הקבלן ללא קשר לקונה הקודם
הבנק מתייחס כמו רכישה רגילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אשמח לחוות דעת המומחים
יש לנו משכנתא שמורכבת מכמה מסלולים
ביניהם 2 מסלולים של "הלואה לכל מטרה" בהם הריביות גבוהות:
1. סך משכנתא 130,000 ריבית 4.95% קבועה צמוד מדד -עד שנת 2051-החזר חודשי 751 ש"ח
2. סך משכנתא 61,000 ריבית 5.9 קבועה צמוד מדד-עד שנת 2048-החזר חודשי 410 ש"ח
בנוסף יש לנו הלואות:
1. הלואה מקרן השתלמות 28,000 ש"ח החזר חודשי 2,050 עד שנת 2029
2. הלואה בנקאית 10,000 ש"ח החזר חודשי 250 ש"ח
על כל הנ"ל סה"כ החזרים כיום 3,461 בחודש
יש לי אפשרות לקחת הלואה מקרן השתלמות כדי לכסות את הנ"ל
סה"כ 230,000 ש"ח למשך 4.5 שנים ולהחזיר כמובן קרן+ריבית, באחד האפשרויות הבאות:
1. ריבית 2.3 קבועה צמוד מדד-החזר חודשי 4,487 ש"ח
2. ריבית 4.7 קבועה לא צמודה-החזר חודשי 4,733 ש"ח
3. ריבית 5.2 פריים מינוס 3-החזר חודשי 4,789 ש"ח
השאלות שלי:
1. האם זה משתלם? בעיני כן כי אני מסיימת תוך 4.5 שנים במקום לשלם ריביות גבוהות במשך כמעט 30 שנה, אומנם ההחזר החודשי יגדל מ3,461 ל 4,700 בערך אבל אני יכולה לעמוד בזה.
2. האם צריך לשלם קנס לבנק (מזרחי) בגין פרעון מוקדם של משכנתא
3. יש משהו שלא חשבתי עליו בתהליך הזה?
תודה רבה על מענה!
פיקדון מובנה שקלי עם חסם וריבייט על מדד ה RTY לתקופה של שנה וחצי עם 100% קרן מובטחת בפירעון.
טריגר אירופאי, בדיקה אחת בסוף תקופה.תאריך הפקדה 09 בדצמבר 2025, תאריך פירעון 10 ביוני 2027. השער הקובע של המדד לצורך חישוב התשואה ונגיעה בחסם ייקבע ב 07 ביוני 2027.\
הפיקדון משתתף ב- 100% מעליית מדד RTY Index עד עלייה של 20% לא כולל (להלן החסם) .
במידה ובתום התקופה ביום הקובע, המדד לא חרג ולא נגע בחסם ושיעור השינוי יהיה חיובי (גדול מאפס), חישוב התשואה יהיה שיעור השינוי של המדד (מנקודה לנקודה).
אם ביום הקובע בתום התקופה, יהיה שער המדד גבוה ב 20% או יותר, תשולם ריבית של 6.00% לכל תקופת הפיקדון. אם המדד ירד בסוף התקופה בהשוואה לשער הבסיס, לא תשולם ריבית כלל.

האם כזה דבר מומלץ להחליף מקרן כספית קיימת ? או חלק מקרן כספית? (אני לוקחת בחשבון את ענין הנזילות)

היה לפני תקופה כמה פיקדונות דומים (מדד זהב, שעלה מעבר לתיקרה שבתנאים, ומדד S&P ) - לא השתתפתי בהם...
מה הבנק מרוויח כאן?? - הם דוחפים הרבה היועצים שלהם
אין עמלות בכלל על הפיקדון

יש לי בנוסף הצעה מבנק פועלים 5.2 לשנה ללא נקודות יציאה (אבל יהיה לי מאוד מסורבל להעביר לשם את הכסף ואת החשבון, והם מגבילים לסכום גבוה יותר) זה כסף שצריך בשנתיים הקרובות להיות נזיל

@השקעות R הון @ה. שלמה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה