הכרטיס ביקור כבר הודפס, העלתי אותו רק כדי שתוכלו לראות את הסטנכתב ע"י הברקהבפרסום;553171:הכל מאוד יפה!
רק את האחורה של הכרטיס ביקור לדעתי צריך שיפוץ.
נכתב ע"י ליקי;553315:מהמם!
מה את עושה עם הדיסק? מחלקת אותו?
דוד, זה אקשן.
העיצוב נחמד מאודנכתב ע"י מיצג;553325:אני עובדת הרבה בעריכת וידיאו ואצרוב על הדיסקים האלה את הסרטים, בגרפיקה זה לא רלוונטי כי בד"כ שולחים במייל ולא צורבים בדיסק.
נכתב ע"י א ל י;553914:העיצוב נחמד מאוד
אבל אם הבנתי נכון את מטרת הדיסק
אז הייתי נותן יותר במה לתוכן של הדיסק (כמו להוסיף מלבן עם 2 שורות ריקות בשביל לכתוב עליהם אח"כ ידנית את תוכן הדיסק: 'הבר מצווה של מוישי ו' ניסן התשע"א') ואת הפרטים של 'מיצג' כדבר משני.. (למרות שזה העיקר מבחינתך.. אבל לא בטוח שמבחינת הלקוח שיקבל את הדיסק... העיקר שיהיה לו 'כרטיס ביקור' על הדרך..)
אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק ברור.. לא התכוונתי אם הלקוח יסכים לקבל דיסק כזה.. או מה הוא יחשוב..נכתב ע"י מיצג;553940:אם לא הייתי עושה את העיצוב הזה, הלקוח היה מקבל דיסק ריק, פה הוא מקבל משהו יותר מעוצב, אני לא חושבת שזה אמור להפריע לו
נכתב ע"י א ל י;553950:אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק ברור.. לא התכוונתי אם הלקוח יסכים לקבל דיסק כזה.. או מה הוא יחשוב..
מבחינת הלקוח זה בסדר אפילו בסדר גמור (וגם תצבעי את כל הרקע בשחור עמוק..לא בטוח שזה יפריע לו...) התכוונתי מבחינה מקצועית.. מה נכון ועדיף..
אבל בסה"כ יצא יפ"מ וטוב שהוספת את המלבן הלבן (עכשיו רק נשאר לך לקנות לורד סגול..).
טוב נו זה לא מה שהתכוונתי...נכתב ע"י מיצג;553958:
מבחינה מקצועית זה נכון שעדיף לעצב לכל לקוח דיסק לפי התוכן שבו, זה כבר שירות בגרפיקה (עיצוב דיסקים),
אני עשיתי את זה נטו בשביל פירסום, כי אני חושבת שאת הדיסק יזרקו פחות מהר מהכרטיס ביקור![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים