כללי עיצבתי דיסק לעצמי :)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
זה סט לכרטיס ביקור שלי:

• הוסף לסימניות
לדעתי יפה מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
מהמם ומשכנע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;553171:
הכל מאוד יפה!
רק את האחורה של הכרטיס ביקור לדעתי צריך שיפוץ.
הכרטיס ביקור כבר הודפס, העלתי אותו רק כדי שתוכלו לראות את הסט:)

• הוסף לסימניות
הדיסק יפה!

• הוסף לסימניות
חבל"ז. איך עושים את ההדמיה של הדיסק?

• הוסף לסימניות
מהמם!
מה את עושה עם הדיסק? מחלקת אותו?

דוד, זה אקשן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;553315:
מהמם!
מה את עושה עם הדיסק? מחלקת אותו?

דוד, זה אקשן.

אני עובדת הרבה בעריכת וידיאו ואצרוב על הדיסקים האלה את הסרטים, בגרפיקה זה לא רלוונטי כי בד"כ שולחים במייל ולא צורבים בדיסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;553325:
אני עובדת הרבה בעריכת וידיאו ואצרוב על הדיסקים האלה את הסרטים, בגרפיקה זה לא רלוונטי כי בד"כ שולחים במייל ולא צורבים בדיסק.
העיצוב נחמד מאוד
אבל אם הבנתי נכון את מטרת הדיסק
אז הייתי נותן יותר במה לתוכן של הדיסק (כמו להוסיף מלבן עם 2 שורות ריקות בשביל לכתוב עליהם אח"כ ידנית את תוכן הדיסק: 'הבר מצווה של מוישי ו' ניסן התשע"א') ואת הפרטים של 'מיצג' כדבר משני.. (למרות שזה העיקר מבחינתך.. אבל לא בטוח שמבחינת הלקוח שיקבל את הדיסק... העיקר שיהיה לו 'כרטיס ביקור' על הדרך..)

• הוסף לסימניות
בס"ד
יפה והכיוון שאת הולכת להשתמש בו הוא טוב לדעתי (לווידאו).
ואני מצטרף לתגובה של אלי (זה שמעלי) להוסיף שורות כתיבה או מלבן בהיר עם שני שורות וכו' כיד היצירה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כבר שלחתי את זה להדפסה ואכן הוספתי את המלבן לכתיבת תוכן הדיסק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;553914:
העיצוב נחמד מאוד
אבל אם הבנתי נכון את מטרת הדיסק
אז הייתי נותן יותר במה לתוכן של הדיסק (כמו להוסיף מלבן עם 2 שורות ריקות בשביל לכתוב עליהם אח"כ ידנית את תוכן הדיסק: 'הבר מצווה של מוישי ו' ניסן התשע"א') ואת הפרטים של 'מיצג' כדבר משני.. (למרות שזה העיקר מבחינתך.. אבל לא בטוח שמבחינת הלקוח שיקבל את הדיסק... העיקר שיהיה לו 'כרטיס ביקור' על הדרך..)

אם לא הייתי עושה את העיצוב הזה, הלקוח היה מקבל דיסק ריק, פה הוא מקבל משהו יותר מעוצב, אני לא חושבת שזה אמור להפריע לו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;553940:
אם לא הייתי עושה את העיצוב הזה, הלקוח היה מקבל דיסק ריק, פה הוא מקבל משהו יותר מעוצב, אני לא חושבת שזה אמור להפריע לו
אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק ברור.. לא התכוונתי אם הלקוח יסכים לקבל דיסק כזה.. או מה הוא יחשוב..
מבחינת הלקוח זה בסדר אפילו בסדר גמור (וגם תצבעי את כל הרקע בשחור עמוק..לא בטוח שזה יפריע לו...:rolleyes:) התכוונתי מבחינה מקצועית.. מה נכון ועדיף..
אבל בסה"כ יצא יפ"מ וטוב שהוספת את המלבן הלבן (עכשיו רק נשאר לך לקנות לורד סגול..).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;553950:
אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק ברור.. לא התכוונתי אם הלקוח יסכים לקבל דיסק כזה.. או מה הוא יחשוב..
מבחינת הלקוח זה בסדר אפילו בסדר גמור (וגם תצבעי את כל הרקע בשחור עמוק..לא בטוח שזה יפריע לו...:rolleyes:) התכוונתי מבחינה מקצועית.. מה נכון ועדיף..
אבל בסה"כ יצא יפ"מ וטוב שהוספת את המלבן הלבן (עכשיו רק נשאר לך לקנות לורד סגול..).
:)

מבחינה מקצועית זה נכון שעדיף לעצב לכל לקוח דיסק לפי התוכן שבו, זה כבר שירות בגרפיקה (עיצוב דיסקים),
אני עשיתי את זה נטו בשביל פירסום, כי אני חושבת שאת הדיסק יזרקו פחות מהר מהכרטיס ביקור:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;553958:
:)

מבחינה מקצועית זה נכון שעדיף לעצב לכל לקוח דיסק לפי התוכן שבו, זה כבר שירות בגרפיקה (עיצוב דיסקים),
אני עשיתי את זה נטו בשביל פירסום, כי אני חושבת שאת הדיסק יזרקו פחות מהר מהכרטיס ביקור:)
טוב נו זה לא מה שהתכוונתי...:cool:

ובהחלט אהבתי את ה'כרטיס ביקור' ואם על הדרך יהיה ללקוח את החומר שלו מה רע..:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שלי יש:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה