נכתב ע"י תא חזי;2396557:לא נכון, במחילה, מספר הגלופות בהחלט בהחלט קובע למחיר, זה כאב ראש עצום לתאם בין הגלופות שיהיו מדוייקות על הרבע מילימטר, כפי שנדרש על ידי המכון - אחרת הכל מתבלגן ויכול להיווצר נזק לכריכה.
המחיר הרצוי ביותר הוא לפי שעות, אבל אם אתה מרגיש טוב עם מחיר גלובלי מסויים, לך על זה.
אישית אני הולך ככה (בגלובלי):
-500 ש"ח 2 גלופות (גלופה אחת אני לא עושה, כי כמעט ואף אדם שהולך למעצב לא עושה מחדש גלופה אחת, בד"כ זה ספרים פשוטים, והם מעדיפים לא להשקיע ושוכרים גלופות מבעל הכריכיה, ורק מכניסים טקסט חדש, וזה עולה להם 100-150 ש"ח. או לחילופין אני עושה כמו בעלי הכריכיות ומוכר עיצובי גלופות פשוטים מוכנים (גלו' 1-2 ב100-150 ש"ח).
-700 ש"ח 3 גלופות
-1200 ש"ח 4 גלופות
-במקרה היחיד שיצא לי של 5 גלופות, לקחתי גלובלי 1000$, כי זה היה לקוח שהיה מוכן לשלם.
כריכת למינציה לפי שעות
נכתב ע"י start;2396809:1500 ממש לא שוד
מחיר לעבודה טובה ומקצועית סטנדרטית
ומי שעובד נכון זה ממש לא חתיכת כאב ראש להפריד את הגלופות
נכתב ע"י A.Y.K;2396956:התוכנה מפרידה תוך שניה וחצי
טוב אולי הגזמתי 2 שניות
נכתב ע"י ytsamet;2397081:אני מצטרף לדברי גרפיקנער
אם זה מאוד פשוט וגם הלקוח הוא איש פשוט! אז אולי זה 1200 אבל מנסיון עם עשרות ! לקוחות תמיד יש שינויים קלים (!) שמשגעים את ראש המעצב ואני כמפיק ולא כמעצב צופה מן הצד ורואה איך הדברים הולכים
היה לי לקוח שהגיע ל30 שעות תיקונים קלים........
אז ברור שהמחיר בהתאם
ואם אתה קובע מחיר מראש על 1000 ואז מגיע השעות תיקונים אין לך דרך לגבות על זה כסף
נכתב ע"י יעל;2397439:כשלקוח אומר לי מראש שהוא מוגבל בתקציב אני מפנה אותו לדפוס רימון יש להם מלאי של גלופות מוכנות, רק מחליפים את שם הספר..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים