בקשה עיצוב לוח שנה

• הוסף לסימניות
בקליקה יש אפשרות ללוח עברי

• הוסף לסימניות
מדובר על לוח עברי , לא?

• הוסף לסימניות
מחפשת מעצבת לעיצוב לוח שנה משפחתי הכולל תאריכי ימי הולדת , תמונות משפחתיות וכו'...
אשמל לקבל הצעת מחיר ותיק עבודות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!

עדיין מחפשת...
אשמח לקבל פרטים למייל הנ"ל תודה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
גמאני מחפשת נואשות משהו טוב
מנסה להדפיס לוח עם כיתובים וכו'
אני זוכר בוודאות שמישהו פירסם על אתר שאפשר לעצב ולהוריד ללא תשלום
אשמח אם מישהו מזהה ויכול להעלות

• הוסף לסימניות
כל החינמיים זה לועזי
ואני עדיין מחפשת מעצבת ללוח שנה
אשמח מאד כפי שרשמתי בתחילת האשכול
מחפשת מעצבת לעיצוב לוח שנה משפחתי הכולל תאריכי ימי הולדת , תמונות משפחתיות וכו'...
אשמל לקבל הצעת מחיר ותיק עבודות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!
עריכה:
יש פוטו בוק אבל מאד לא נח לעריכה ולא מגיע לרמה של עיצוב גבוהה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בזה: https://www.picabook.co.il/MyBooks.asp
כבר שנה שניה ומרוצה מאוד.
יש לי קופון של 50 ש"ח עד לסוף החודש.
מי שרוצה לקנות ממני אני אשמח

• הוסף לסימניות
כן.
זה לוח שנה אם שלוש עשרה חודשים-עם עושים כאילו זה מאוגסט לאוגסט אבל אפשר להגדיר גם לפי לוח עברי ואז את מקבלת חודש חינם אני פשוט עשיתי שיתחיל באלול של תשע"ט ויגמר בתש"פ.

• הוסף לסימניות
כן.
זה לוח שנה אם שלוש עשרה חודשים-עם עושים כאילו זה מאוגסט לאוגסט אבל אפשר להגדיר גם לפי לוח עברי ואז את מקבלת חודש חינם אני פשוט עשיתי שיתחיל באלול של תשע"ט ויגמר בתש"פ.

הבעיה שאני נכנסת ומתחילה לעצב , ואם אני רוצה להמשיך אח"כ הוא סוגר לי את זה

• הוסף לסימניות
כל הפעולות שמבצעים נשמרות בחשבון שלך ואת יכולה לעבוד על זה מכל מחשב בכניסה למשתמש שלך ולהמשיך לעבוד מאיפה שהפסקת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היה קופון לגולשי פרוג, מישהו זוכר? אולי אפשר לארגן שוב?

• הוסף לסימניות
יש לי משהו להציע בעיצוב אישי
אבל לוח כללי
ז"א לא לפי שנה מסוימת אלא לפי תאריכים שמתאים לכל שנה,
אפשר לפנות אלי בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה