כןמדובר על לוח עברי , לא?
מחפשת מעצבת לעיצוב לוח שנה משפחתי הכולל תאריכי ימי הולדת , תמונות משפחתיות וכו'...
אשמל לקבל הצעת מחיר ותיק עבודות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!
חיפשתי שם
יש עברי לפי חודשים לועזיים, באמת לא נח.חיפשתי שם
באמת אתר יפה וקל לעיצוב
אבל לא מצאתי לוח עברי לשנת תש"פ
עריכה:מחפשת מעצבת לעיצוב לוח שנה משפחתי הכולל תאריכי ימי הולדת , תמונות משפחתיות וכו'...
אשמל לקבל הצעת מחיר ותיק עבודות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!
האם זה לפי לוח עברי?אני עשיתי בזה: https://www.picabook.co.il/MyBooks.asp
כבר שנה שניה ומרוצה מאוד.
יש לי קופון של 50 ש"ח עד לסוף החודש.
מי שרוצה לקנות ממני אני אשמח
כן.
זה לוח שנה אם שלוש עשרה חודשים-עם עושים כאילו זה מאוגסט לאוגסט אבל אפשר להגדיר גם לפי לוח עברי ואז את מקבלת חודש חינם אני פשוט עשיתי שיתחיל באלול של תשע"ט ויגמר בתש"פ.
בכמה את מוכרת את הקופון?אני עשיתי בזה: https://www.picabook.co.il/MyBooks.asp
כבר שנה שניה ומרוצה מאוד.
יש לי קופון של 50 ש"ח עד לסוף החודש.
מי שרוצה לקנות ממני אני אשמח
במחיר שלו.בכמה את מוכרת את הקופון?
איפה כתוב משלוח חינם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים