לדעתי החדר קטן מידי בשביל להתפקצ'ן עם משהו יותר מקרניזים אני חושב שזה בגבול הטעם הטוב.אשמח לקבל הכוונה לגבי קירות הסלון אצלי
כרגע יש קרניזים דקים. אבל מעוניינת להחליף אותם במשהו יותר עם נוכחות ומרשים. ועדכני....
גם צבע או חיפוי מעניין בא בחשבון
כסאות הסלון בצבע טורקיז. הספה -נס קפה....הוילון לבן
והרצפה אפורה ממש
מצרפת תמונות של 3 קירות -4 מטר בכל צד
אני אוהבת קו נקי. ומשהו לא סטנדרט....
יש איזה "יציאה" בשבילי?
אני לא מעצבת או משהו אבל אולי לצבוע את הקיר כולל הקרניזים בצבע בהיר ומזמין? ראיתי בפינטרס הרבה תמונות כאלו של קיר עם קרניזים שנצבעו באותו הצבע....אשמח לקבל הכוונה לגבי קירות הסלון אצלי
כרגע יש קרניזים דקים. אבל מעוניינת להחליף אותם במשהו יותר עם נוכחות ומרשים. ועדכני....
והרצפה אפורה ממש
יש איזה "יציאה" בשבילי?
קודם כל יש טפטים מטריפים.@וול סטייל חיפוי קירו סלון מרובע בגודל 5.5 מטר על 5.5 מטר, מה אפשר לעשות לעיצוב הקירות חוץ מפולימר?
רק עיצובים של קרניזים או שיש משהו נוסף?
מחפשים משהו עדין
אשמח לדעת מהיכן הקרניזים בתמונה, תודה.אשמח לקבל הכוונה לגבי קירות הסלון אצלי
והרצפה אפורה ממש
יש איזה "יציאה" בשבילי?
מיוחד!! באמת הטעם שלי. תודה על התמונות המגוונותאני לא מעצבת או משהו אבל אולי לצבוע את הקיר כולל הקרניזים בצבע בהיר ומזמין? ראיתי בפינטרס הרבה תמונות כאלו של קיר עם קרניזים שנצבעו באותו הצבע....
צפה בקובץ המצורף 1957904 צפה בקובץ המצורף 1957905צפה בקובץ המצורף 1957906
טפטים יש לי בשני חדרי ילדים. בהחלט יפה אבל זה לקחת סיכון שאם יתקלף. או ילד יקשקש עם עט...זה כפרת עוונות.קודם כל יש טפטים מטריפים.
שנית כל גם בפולימר יש דברים עדינים עם מראה יוקרתי וחם או מראה מודרני וחלק זה רק עניין של בחירה.
כמובן שקיימים גם כל המחקים עם הקרניזים יש המון רעיונות
יש אצלי, שירו מקוריאשמח לדעת מהיכן הקרניזים בתמונה, תודה.
כן בטח WS617519 שטרודל גימייל זה האימייל שלי יש לשלוח הודעה לכתובת ואשיב לזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים