עיצוב ראש מיטה

• הוסף לסימניות
2000_6451712f59e86.png
אפשר להדביק את זה על ריפוד של כורסא? וגם במקום החיתוך זה לא דוקר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה

זה נראה שזה מיועד לפינות, כי זה כמו 2 חלקים יחד, שאפשר לקפל אותם באמצע
יש משהו יחיד, לא לפינות?

• הוסף לסימניות
שלום פנינה, אני חוזרת אלייך בנושא של הסרט הדביק, מה ששלחת לי הוא סרט שאפשר לקפל זה נראה בשביל פינות, ואני מחפשת סרט גמיש חלק, ואשמח גם לדעת האם אפשר להדביק את זה, על בד קטיפה
תודה רבה על העזרה

• הוסף לסימניות
בנוסף
שלום פנינה, אני חוזרת אלייך בנושא של הסרט הדביק, מה ששלחת לי הוא סרט שאפשר לקפל זה נראה בשביל פינות, ואני מחפשת סרט גמיש חלק, ואשמח גם לדעת האם אפשר להדביק את זה, על בד קטיפה
תודה רבה על העזרה
בנוסף חברה שלי מחפשת משהו דומה לתמונה שאני שולחת לך, קרניז גמיש, בשביל לשים סביב ראש מיטה

קבצים מצורפים

• קרניז גמיש תמונה.docx
    KB 407.3 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שנטפרי חוסמים כל הזמן את התמונה, אשלח לך בדרך אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה