- הוסף לסימניות
אפשר להדביק את זה על ריפוד של כורסא? וגם במקום החיתוך זה לא דוקר?
אפשר להדביק את זה על ריפוד של כורסא? וגם במקום החיתוך זה לא דוקר?
לא. זה מיועד לקיר/ רצפהאפשר להדביק את זה על ריפוד של כורסא? וגם במקום החיתוך זה לא דוקר?
תוכלי לעלות שוב או לשלוח לי בפרטי, אני ממש אשמחאני מעלה תמונה עדכנית אמחק אותה אחרי שתלייקי פה.. שמתי דגש על הראש מיטה...
אם לא נפתח לך אשלח לך פתוח בהודעה
שלום פנינה, אני חוזרת אלייך בנושא של הסרט הדביק, מה ששלחת לי הוא סרט שאפשר לקפל זה נראה בשביל פינות, ואני מחפשת סרט גמיש חלק, ואשמח גם לדעת האם אפשר להדביק את זה, על בד קטיפה@בת שבע ר. הנה, זה גמיש:
![]()
PVC Selbstklebendes Zierband Gold Hintergrund Wand Innenecke Dekor Streifen Möbel Tischkante Antikollisions-Stoßstangenband - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בנוסף חברה שלי מחפשת משהו דומה לתמונה שאני שולחת לך, קרניז גמיש, בשביל לשים סביב ראש מיטהשלום פנינה, אני חוזרת אלייך בנושא של הסרט הדביק, מה ששלחת לי הוא סרט שאפשר לקפל זה נראה בשביל פינות, ואני מחפשת סרט גמיש חלק, ואשמח גם לדעת האם אפשר להדביק את זה, על בד קטיפה
תודה רבה על העזרה
תעלי תמונה, הקובץ לא נפתח ליבנוסף
בנוסף חברה שלי מחפשת משהו דומה לתמונה שאני שולחת לך, קרניז גמיש, בשביל לשים סביב ראש מיטה
בנוסף
בנוסף חברה שלי מחפשת משהו דומה לתמונה שאני שולחת לך, קרניז גמיש, בשביל לשים סביב ראש מיטה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הכל טוב !!1 //