- הוסף לסימניות
יש לי שאלה לא ממש קשורה..
בחור ישיבה גדולה שלא מעשן, הוא נקרא חנון בעיני החברה?
זה תלוי באיזה סגנון הבחוריש לי שאלה לא ממש קשורה..
נראה לי ש @ארכיטקט מצוי זה האבא ו @ארכי-טקט זה הילדאפשר לנחש שפותח האשכול הוא הילד בעצמו?
מדובר על ילד חיידריש פה הרבה תמימות ביודעים או בלא יודעים.
לבאי הפורום אין צורך להסביר את נזקי העישון.
נער בן 14 רואה רק מה "כל" החברים עושים ועיניו כלות.
אם כל השיעור מעשן בפורים, לפחות על הנייר, והצוות בישיבה לא שולל, מה יעשה הנער.
למרבה הצער לפעמים צריך לדעת לבחור את המלחמות שלנו.
ולגבי ההשוואה לבשרי - חלבי ושות', אם נמצאה הדרך לשחוט את היצר הרע ע"י עיניים חודרות ואיסור מפורש, כולנו רוצים להרשם גם.
זו שאלה של האם להתחיל ולנסות, ואם את יודע שזה לא כן ולא אססור או מותר אולי באמת מיותר לך לשאול רב,אבל זה בדיוק העניין זו לא שאלה של 'דרך הישר' זה לא שאלה של 'כן או לא' 'מותר אסור' 'חייב פטור' וזהו
זה שאלה של החלטה פנימית של אדם תהליך שאדם עובר עם עצמו שמכיל בתוכו את כל השיקולים וההנאות והפחדים וחברה והמשפחה והווה והעתיד אי אפשר את כל זה לפטור בפסק הלכה יבש
זה לא עובד ככה
אני ניסיתי לעשן סיגריה אחת בגיל הבחרות השתעלתי התביישתי הפנמתי ושם זה נגמר
בסוף כמעט כל בחורציק לקח סיגריה בימי בחרותו,מי שהתמזל מזלו ולא התמכר הרוויח..
ולי מותר לכעוס...mklj
מותר לי לחשוב שאין בעיה
היום רוב הבחורים מעשנים בפורים ואם הורים לא מסכימים
על פי רוב הם קונים קופסא בלי רשות ואז מעשנים בלי סוף שההורים לא רואים
אני אוחז שאם מסכימים להם 1 הם רואים שזה לא טעים ובקטע טוב ועל פי רוב מפסיקים
כך דעתי בכל אופן מבין מאודדדדדדדדדדדדד אחרים
הרבה הצלחהולי מותר לכעוס...
לשניכםהרבה הצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים