נראה לי שאין ביקוש.שלום אשמח להתייעץ אתכם האם לדעתכם יש ביקוש גבוה לעיתון חרדי אקטואלי
מודפס ובאינטרנט שיעסוק בשוק ההון ובנדל"ן,
אשמח לדעת מדוע אתה חושב כך,נראה לי שאין ביקוש.
לטיפים לכלכלה נבונה אתה כבר מנוי?אני הייתי עושה מנוי
וכן: אתה מבקר לעתים באשכול "חדשות כלכלה"?לטיפים לכלכלה נבונה אתה כבר מנוי?
נראה לי שאין ביקוש.
אשמח לדעת עוד פרטים ואולי אעשה מנוי,לטיפים לכלכלה נבונה אתה כבר מנוי?
אשמח לדעת עוד פרטים ואולי אעשה מנוי,
זה לא משנה.אשמח לדעת מדוע אתה חושב כך,
לדעתי לאשלום אשמח להתייעץ אתכם האם לדעתכם יש ביקוש גבוה לעיתון חרדי אקטואלי
מודפס ובאינטרנט שיעסוק בשוק ההון ובנדל"ן,
תספר לו על הניסיון שלך...זה לא משנה.
זה רק מנוי אחד...
העליתי סקר
נראה מה הרוב חושבים.
הצביעו והשפיעו!
למה עיתון עם אותיות צפופות,כך שעיתון חינמי שממומן ע''י פרסומות לדעתי יצליח
יש כמה קבוצות ואתרים שעלו פהיש אתר כזה בשם ביזנעס
לא חושב שיש לו הצלחה גדולה.
עדכונים שוטפים כמו קו נייעס, ככל הידוע אין.לי למשל מאוד חסר קו טלפוני עם עידכוני כלכלה קצרים, האם יש קו כזה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: משתכנז1 //