התייעצות עיתון מומלץ

מעניין. תודה רבה
רק אם אפשר לשאול היית מנוי לעיתונים הללו?
כמובן שלא לכולם
הייתי מנוי ליתד, בקהילה אני קונה כל שבוע, בעבר הייתי קונה משפחה כל שבוע, המודיע הייתי קורא קבוע אצל סבתא שלי ע"ה, המבשר אני מכיר מכמה מקומות, ובישיבה היה את הכל......

זמן וכדור-לדעתי עונים על הדרישות הנ"ל-אך אלו מגזינים חודשיים-וכמעט ולא עוסקים בעניינים אקטואליים.

מישהו כאן מנוי להמבשר ולהמודיע ( זה השניים שהגיעו לגמר.. ) ויכול לחוות את דעתו על ההבדל בניהם ברצה המקצועית ומה יותר מעניין וכו׳
( גם לאישה..)

אין כמו מרווה לצמא,
עיתון נקי, מסונן בלי שום פוליטיקות או גזענות.
עובדים עם כולם.
תוכן שמתאים לכולם מנער ועד זקן טף ונשים...
פשוט תענוג!!!!
זה על אותו משבצת שאני מחפש. פוליטיקה, ביטחון, אקטואליה וכו׳.
בכל אופן, תודה!

מישהו כאן מנוי להמבשר ולהמודיע ( זה השניים שהגיעו לגמר.. ) ויכול לחוות את דעתו על ההבדל בניהם ברצה המקצועית ומה יותר מעניין וכו׳
( גם לאישה..)
אתם חסדיים?
אם לא אולי פחות תתחברו לתוכן התורני ולאשה
כמו שכבר כתבתי
רמה גבוהה ניתוחי עומק וכתבות אררוכווווווווווווות ומקיפות המודיע! גם לאשה ברמה טובה יותר מהמבשר
קליל, נעים לעין, כיף לקריאה אחרי הסעודה עם הפיצוחים המבשר!
תספרו לנו מה עשיתם

אתם חסדיים?
אם לא אולי פחות תתחברו לתוכן התורני ולאשה
כמו שכבר כתבתי
רמה גבוהה ניתוחי עומק וכתבות אררוכווווווווווווות ומקיפות המודיע! גם לאשה ברמה טובה יותר מהמבשר
קליל, נעים לעין, כיף לקריאה אחרי הסעודה עם הפיצוחים המבשר!
תספרו לנו מה עשיתם
אני לא חסיד....
שניהם לא מתאימים לאישה לא חסידית?

עיתון לעצמך לנשים פירסמו שזה כבר בחנויות
מישהו יודע באזור המרכז באיזה חנות יש את העיתון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה