- הוסף לסימניות
613aciמעוניינים להרשם, גבאי הקהילה שלנו לא יודע כיצד נרשמים, מה עלינו לעשות?
תנסה כאן.
613aciמעוניינים להרשם, גבאי הקהילה שלנו לא יודע כיצד נרשמים, מה עלינו לעשות?
איזו חסידות מדובר ?עדכונים:
א. חלק מהעבודות תשתית בשטח הם פרטיות של ועד הדיור שהחל ביישור השטח כהכנה לבנייה.
ב. הפרוייקט יצא לשיווק. וכבר יש משרדים בירושלים. צורת הקבלה תהיה שכל מי שירצה להצטרף לפרוייקט יצטרך נציג מהקהילות שימליץ עליו.
ג. בשבוע האחרון התקיימו כנסים בק"ס וב"ב לגבאי ורבני קהילות.
ד. ככל הנראה יוקצו דירות לציבור החסידי. מגעים מתקדמים עם אחת מהחסידויות הבינוניות.
טעיתי הראש עיר שהפסיד בבחירות הוא זה שדחף להבאת החרדים והפחד היה כשהנוכחי ניצח עד שהתברר שהוא בעד החרדיםאין לשכוח שראש העיר שתמך ודחף להבאת חרדים בצרות כעת עם חשדות לשוחד וזיוף הבחירות
כבודך במקומך מונח אבל מידיעה הוחזר לכל קונה באחיסמך למעלה ממאה אלף ש"ח וזה חוץ מכסף למקווה שהם נתנו (זה עוד לא נבנה עכב מריבות קהילתיות למי זה יגיע) וכמה מבנים ברמה של שלד לבתי כנסתכבודו אולי במקומו מונח, אבל החזר הכספים היחיד הידוע לי היה ברמת שלמה, ע"י העמותה וזה היה למנוע תביעה שעמדה ממש בפתח....
יש מקור לדברים?לידיעתך הולכים לבנות בחריש את שכונת חריש צפון שתיהיה 10.000 דירות שיהיה מיועדת רק לחרדים
שמעתי את בנצי ראקוב מדבר על זה. בעיני דווקא מקור מוסמך.יש מקור לדברים?
שמעתי את בנצי ראקוב מדבר על זה. בעיני דווקא מקור מוסמך.
נראה לי יותר דיבורים בעלמא. אולי דיבורים של אנשי מקצוע, אבל דיבורים. לא שמעתי על ניירת בעניין.השאלה באיזה שלב זה נמצא? דיבורים בעלמא או פתיחת תיק?
הוא אמר שהתוכנית ממש בחיתולים אבל בהחלט מדובר על בין 8,000 ל-10,000 שיותאמו ממש לציבור החרדי כמו רכסים וקרית גת מערבשמעתי את בנצי ראקוב מדבר על זה. בעיני דווקא מקור מוסמך.
לפי דבריו זה כבר נמצא בשלב של דיונים מקדימים במינהל התכנון שזה הרבה יותר מדיבורים !!נראה לי יותר דיבורים בעלמא. אולי דיבורים של אנשי מקצוע, אבל דיבורים. לא שמעתי על ניירת בעניין.
כל מילה.לכל הממתינים לפתרונות עתידיים חלומיים
הזהרו מאפקט 'מרתא בת בייתוס' - סיפור המוכר לכולנו מסיפורי החורבן
אשה היתה בירושלים ושמה מרתא בת בייתוס, והיא היתה "עשירת ירושלים"
שלחה מרתא את שלוחה, כדי לקנות לה סולת לעשיית פת נקיה.
עד שהגיע השליח לשוק, נמכר כבר כל הסולת; חזר השליח ואמר למרתא: סולת לעשיית פת נקיה אזל, אבל קמח לעשיית פת קיבר, עדיין ניתן להשיג, האלך ואביא?
אמרה מרתה לשלוחה: לך והבא לי מאותו קמח, ואולם עד שהלך להביא את הקמח נמכר אף קמח זה ; חזר ואמר השליח למרתא: הקמח שביקשת אזל, אך יש עדיין קמח העשוי משעורים ; אמרה לו: לך והבא לי קמח זה, ואולם עד שהגיע השליח לקנותו, אזל אף הוא
באותה שעה היתה מרתא חלוצת מנעלים, יחיפה, ואמרה: אלך אני בעצמי לראות אם אמצא משהו לאכול
נדבק לה למרתא ברגליה היחפות פרש של גללי בהמה, ומתוך שאיסטניסית היתה - מתה.
מציעים לכם פתרון זמין [בכל מקום שהוא] שנראה לכם סביר, תחטפו
לזה התכוונתי 'דיבורים של אנשי מקצוע'. כשתוגש תכנית לוועדה מחוזית זה יצא מגדר דיבור לגדר נייר.לפי דבריו זה כבר נמצא בשלב של דיונים מקדימים במינהל התכנון שזה הרבה יותר מדיבורים !!
השאלה מה נקרא סביר, גם "לחם לא סולת" בהתחלה היה נראה למרתא בת בייתוס לא סביר, מצד שני אם נחטוף משהו לא סביר ייתכן ובקרוב יצא משהו טוב ואז נתאכזב.מציעים לכם פתרון זמין [בכל מקום שהוא] שנראה לכם סביר, תחטפו
בעיקרון תמיד אפשר למכורהשאלה מה נקרא סביר, גם "לחם לא סולת" בהתחלה היה נראה למרתא בת בייתוס לא סביר, מצד שני אם נחטוף משהו לא סביר ייתכן ובקרוב יצא משהו טוב ואז נתאכזב.
זהו בדיוק, שמחשבות אלו יוצרות אפקט 'מרתא בת בייתוס'יתכן ובקרוב יצא משהו טוב ואז נתאכזב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים