הקרמלין במוסקבה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מתי יצאו השיווקים ?
זה עדכון האחרוןבהר יונה יש פרויקט אחד או כמה פרויקטים של 2700 יח"ד שעכשיו משווקים לציבור? או שרמי שיווקה קרקעות ליזמים של 2700 יח"ד?
א. עד שהמכרז יסגר בפועל יקח זמן, ובדרך כלל המכרזים האלה נדחים כמה פעמים עד שבאמת מפורסמת חוברת המכרז, ועד שהיא נסגרת להצעות.זה עדכון האחרוןצפה בקובץ המצורף 1854125
מחר שיווק כבר ביתד נאמןמתי יצאו השיווקים ?
אם אפשר לעלות כאן צילום?מחר שיווק כבר ביתד נאמן
מחר שיווק כבר ביתד נאמן
גם אני תהיתי על הענייןמישהו נותן לדבר הזה סיכוי להצליח? אני לא.
למה שמישהו ילך לשם ולא ל: אופקים, נתיבות, חריש, נוף הגליל, קרית מלאכי.
מה ההבדל בין השכונה החדשה בעכו לנוף הגליל? שניהם שכונות מנותקות מערים קיימות.מישהו נותן לדבר הזה סיכוי להצליח? אני לא.
למה שמישהו ילך לשם ולא ל: אופקים, נתיבות, חריש, נוף הגליל, קרית מלאכי.
א. [משום מה] בציבור שלנו זה השיקול האחרון בבחירת מקום מגורים. [אנשים מעדיפים דירת חורבה בפרדס כץ על פני דירה מרווחת באחיסמך].גם אני תהיתי על העניין
אבל יש שתי נקודות זכות לפרוייקט הזה:
א. ככל הנראה בניה ברמה סופר גבוהה (וולפסון! לבית שמשים שביננו)
ב. מחיר יותר זול לדירה חדשה מכל הערים שמנית. (ע''פ השמועות)
אגב, שכחת לכתוב עפולה
א. אם אין הבדל בין עכו לנוף הגליל ואופקים אנשים יעדיפו מקמות מבוססים ולא מתחילים.מה ההבדל בין השכונה החדשה בעכו לנוף הגליל? שניהם שכונות מנותקות מערים קיימות.
מה ההבדל בין עכו לאופקים? מרחק שווה מהמרכז.
חריש היחידה שהיא באמצע הדרך וקרובה יותר אז אני מבין (ויש לה את הבעיות שלה). אבל שאר הערים רחוקות ומנותקות במידה שווה.
אגב התשובה היא שהם מתכננים למכור מאד זול, וזה מה שיכול להביא את האנשים.
ואנשים מגיעים לכל המקומות. כמו שנוף הגליל הצליח, גם זה יצליח. זה הרי לא שכל המקומות האלו כשלו, שאתה אומר למה שזה כן יצליח.
זהו שזה לא וולפסון, גם אם הזוכה הרישמי קשור אליהם. בפועל זה קבוצת רכישה.גם אני תהיתי על העניין
אבל יש שתי נקודות זכות לפרוייקט הזה:
א. ככל הנראה בניה ברמה סופר גבוהה (וולפסון! לבית שמשים שביננו)
ב. מחיר יותר זול לדירה חדשה מכל הערים שמנית. (ע''פ השמועות)
אגב, שכחת לכתוב עפולה
השיקול של המחיר כן משפיע, אבל רק לאנשים שלא נתקעו בבני ברק וכדומה. מי שתקוע ומחפש פתרונות דיור במרכז אתה צודק, אבל מי שמסכים לצאת לפריפריה או מעיקרון או בלית ברירה, פה כבר הנתון של המחיר בודאי משפיעא. [משום מה] בציבור שלנו זה השיקול האחרון בבחירת מקום מגורים. [אנשים מעדיפים דירת חורבה בפרדס כץ על פני דירה מרווחת באחיסמך].
ב. הפער לא כזה גדול. לכאורה הפער פחות מ- 200 אל"ש. 'כלום' במושגים של קניית דירה.
וולפסון הוא לא רק יזם הוא גם קבלן והוא זה שיבנה כאן - הוא ויתר על הרווח היזמי ונשאר עם הרווח של הקבלן.(שוב, ע''פ כתבות היח''צ)זהו שזה לא וולפסון, גם אם הזוכה הרישמי קשור אליהם. בפועל זה קבוצת רכישה.
זה לא אומר שלא יבנו איכותי, אבל זה לא אותו דבר כמו שיזם בונה למטרות רווח
לא יודע אם וולפסון הוא גם קבלן ביצוע. לדעתי לא.וולפסון הוא לא רק יזם הוא גם קבלן והוא זה שיבנה כאן - הוא ויתר על הרווח היזמי ונשאר עם הרווח של הקבלן.(שוב, ע''פ כתבות היח''צ)
מסכים שזה שונה מהשקעה למטרות רווח יזמי, לכן סייגתי, ככל הנראה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים