עכשו אנחנו מפרגנים לכם

מצטרפת לכל הנ"ל, תודה ושוב תודה!!!
אשמח לקבל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח לקבל
bchani56@ ג'ימייל...
תודה

אשמח לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

גם אני

לא קבלתי עדיין.
כותבת שוב את המייל

אשמח לקבל
מתה על המוביילים!! כל שבוע מחכה רק לזה!

מחכה כל שבוע למוביילים בכליון עינים,..
אשמח לקבל במייל:
איחולי הצלחה!

נראה לי שזה יהיה הזוי להעלות את התגובות של הסרט לכאן.
בסה"כ יש עד עכשיו 13 עמודים של מיילים של ניקים.

אולי נפתח נספח ושם כל אחד שרוצה יעלה את הפרגונים והמחמאות?
זה נראה לי יותר מתאים...

יותר משאהבנו את המוביילים, אהבנו את "סיפורים מחוץ לקופסא", הילדות שלי כל כך אוהבות את מנוחה שאחרה שלא באשמתה, הן מדקלמות את הספר בעל פה!
אשמח לקבל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני מבקשת בשם כולם שלא תעבירי את כל הרשימה לכל דורש, לאחרונה שמתי לב שנפלתי ליותר מידי רשימות תפוצה...

אני רוצה להבין: אם אני מתווכת לכם מקום שרוצה את התוכנית
אני מקבלת משו או רק המזמין הראשון?
כי אני לא יתאמץ סתם .. ובטח כבר היה מזמין אחד לפחות..

אשמח לקבל
תודה רבה!

אשמח לקבל
eskay419 שטרודל גימייל נקודה com
תודה!

גם אני:
(המייל של חדר מורות...)

יש מבררים רבים
לא נסגרה עוד הזמנה ראשונה

זו בדיוק הכוונה, המתווך הוא הזוכה במדף.

נכתב ע"י זוהר טל;1523262:
לא קבלתי עדיין.
כותבת שוב את המייל

אף אחד עוד לא קיבל
ישלח במרוכז

נכתב ע"י אחת אחת 11;1523302:
יותר משאהבנו את המוביילים, אהבנו את "סיפורים מחוץ לקופסא", הילדות שלי כל כך אוהבות את מנוחה שאחרה שלא באשמתה, הן מדקלמות את הספר בעל פה!
אשמח לקבל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני מבקשת בשם כולם שלא תעבירי את כל הרשימה לכל דורש, לאחרונה שמתי לב שנפלתי ליותר מידי רשימות תפוצה...

וודאי, אל תחששי.

הרשימה לא תעבור לאיש.

תודה!!!

אשמח מאוד גם!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> נקודה כומ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה