תח"צ עכשיו זה רשמי, קווי מודיעין עילית מהגרועים ביותר בארץ !

• הוסף לסימניות
לגבי הטבלה בראש האשכול- משהו שם לא תקין כל הקווים של אשכול אלעד זה מספרים לא קיימים... (אולי אחד או שתיים נכונים)
קו 8 - תל השומר
קו 56 - יהוד מונוסון
קו 59 - אור יהודה
קו 28 - קרית אונו
קו 37 - יהוד מונוסון
לגבי קו 163- לא ברור באיזה קו מדובר

• הוסף לסימניות
מחוז דרום ניסה את זה על דן בדרום
קיצצו את היקף הנסיעות כדי שהחברה תצליח לעמוד במטלות הבסיס.
את התוצאה אפשר לראות גם בדו"ח הזה, המצב רק התדרדר עוד ועוד.
דן בדרום הכניסו עכשיו עשרות אוטובוסים עירוניים חדשים לשירות
מקווה שזה ישפר את המצב התחבורה שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קו 8 - תל השומר
קו 56 - יהוד מונוסון
קו 59 - אור יהודה
קו 28 - קרית אונו
קו 37 - יהוד מונוסון
לגבי קו 163- לא ברור באיזה קו מדובר
זה קווים שלא עוברים באלעד...
ובראש האשכול הם שויכו לאלעד, לא בדקתי לעומק אבל אני פשוט אלעדית ויודעת שהם לא קיימים פה...

• הוסף לסימניות
צריך לציין בהגינות שבציון הכללי קווים משתפרת באופן עקבי בחציונים האחרים, אחר שבעבר היתה בתחתית הרשימה.
כלומר כמה שזה גרוע עכשיו, זה משתפר..
מכיון שלדעתי האישית זה לא ממש מרצונם הטוב ודאגתם הכנה לנוסעים (מדגיש שזאת דעתי האישית בלבד), יתכן וזה קורה בגלל שהם הפסידו את אשכול אונו, ויתכן שזה בגלל תלונות ותביעות, ויש עליהם לא מעט..
ולכן לדעתי האישית זאת לא סיבה להוריד רגל מהגז. זאת דווקא סיבה להמשיך להתלונן ולתבוע שוב ושוב, אותם ואת כל חברות התח"צ.
בדרך כלל אחרי שחברה מפסידה באשכול היא משתפרת מאוד באשכולות האחרים:
א. מהסיבה הטכנית שמשתחרר לחץ גדול של רכבים ונהגים ואפשר להפנות אותם לאשכולות אחרים
ב. רצון לשפר את הניקוד לקראת המכרז הבא
ולכן ברגע שהחברה זוכה באשכול נוסף הרמה יורדת בדרך כלל לרף הרגיל, למשל קווי תל ציון השתפרו מאוד מאז שהמפעילה (אלקטרה אפיקים) הפסיקה להפעיל את הקווים לבני ברק גבעת זאב ומבשרת,
אין מה להתרגש מזה ולענ"ד זה יותר מהסיבה הראשונה ופחות מהשניה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשיפת הגיזרה | מכרז התחבורה הציבורית במודיעין עילית.

רבים תוהים מתי ייסגר מכרז על התחבורה הציבורית במודיעין עילית ותיכנס חברה חדשה שתועיל (באופן זמני לפחות) למצוקה העזה של משתמשי התחבורה בעיר.
בהגיזרה ביררו היום עם גורם במשרד התחבורה והוא טוען שהמכרז נסגר כבר לפני שנתיים ובו השתתפו החברות- קווים, סופרבוס ודן, בגלל מתן שוחד, קבע בית המשפט כי חברת קווים תודח מהמכרז והוא יידחה בשנתיים,
למעשה נותרו החברות סופרבוס ודן, הזוכה תיקבע בחודש 03.26 וחברה הזוכה תחל לפעול בחודש 01.27 (בעוד שנה וחמישה חודשים) עד אז נמשיך כולנו לסבול מחוסר השירות המזעזע והמחפיר של חברת קווים, נהגים מחבלים, אוטובוסים מתפוררים, נסיעות שמדולגות ושאר ירקות.

הצ'אט הזה בשבילכם!

לא מצליחים להתחבר?
יש להירשם בקישור הזה לצ'אט הגיזרה, ואחרי חצי דקה לנסות שוב להיכנס למרחב.
המכרזים לא נעשים במחשכים
שוחד דווקא כן....
אבל ההליכים המשפטיים על השוחד גם הם לא במחשכים
אז כנראה בהחלט פייק כמו שכתבו לעיל

• הוסף לסימניות
גרה בירושלים ונוסעת למודיעין עילית אולי פעם אחת בשנה, וכשאני כן עולה- זה גרוע מאוד!!
אין מקום אף פעם לשבת ומחכים מלא זמן. אני גם תמיד רואה מבחוץ שבקושי יש מקום למי שבאוטובוס.

• הוסף לסימניות
ההסבר שלי לחלק מהקוים למודעין עילית

המציאות היא שרוב הקוים שיוצאים ממודיעין עילית לבני ברק - ריקים! ! ! כן! גם האוטובוסים שיוצאים פעם ב45 דקות
(אולי אלו שיוצאים מוקדם על הבוקר מלאים)
מצד שני, האוטובוסים לירושלים מלאים הרבה יותר (אגב גם אלו שצריכים לתחנות על כביש 446 עולים גם רק על אוטובוסים לירושלים מה שגם משאיר אותם עוד יותר ריקים)
ולכן לכאורה בחישוב קר של חברת קוים על מה יקבלו יותר תלונות??? על אוטובוס שלא יצא לירושלים או לבני ברק?
(ההסבר שאלו שצריכים את גוש דן יוצאים ברכבים פרטיים, וזאת עקב שאין תחבורה ישירה או אפילו משלימה למקום חפצם, מאידך בירושלים יש תחבורה משלימה (צומת רמות) לשאר המקומות.
הסיבה שככל הנראה נהגים לא אוהבים את הקוים לבני ברק, זה עקב האיטיות של הנסיעה בתוך בני ברק והפקקים והרמזורים.

לגבי קו 340 וקו 240 ששניהם עושים במודיעין עילית את אותו המסלול, ו340 הוא היחיד לירושלים עם הדילוגים, זה בגלל המסלול הארוך מאוד מאוד והמסורבל בתוך מודיעין עילית, וזאת עקב השיטה (הגזירה) החדשה של משרד התחבורה שלא לפתוח קוים חדשים, וממילא דוחפים את כל השכונות החדשות למסלול של הקו הזה. (במקום לפתוח קו 350 ו250)
לא פלא שכשיש קבלנים, הזוכים הראשונים זה הקוים האלו.

• הוסף לסימניות
גרה בירושלים ונוסעת למודיעין עילית אולי פעם אחת בשנה, וכשאני כן עולה- זה גרוע מאוד!!
אין מקום אף פעם לשבת ומחכים מלא זמן. אני גם תמיד רואה מבחוץ שבקושי יש מקום למי שבאוטובוס.
מוזר...
אפה אתם עולים ובאיזה יום ושעה...

נסעתי בימים האחרונים בשעה 15 מירושלים והיו כמה אוטובוסים עם מקום בשפע עד לגבעת זאב

• הוסף לסימניות
מוזר...
אפה אתם עולים ובאיזה יום ושעה...

נסעתי בימים האחרונים בשעה 15 מירושלים והיו כמה אוטובוסים עם מקום בשפע עד לגבעת זאב
אם היא נוסעת פעם בשנה, היא כנראה נוסעת בשעות הערב או בשעת עומס אחרת

• הוסף לסימניות
ההסבר שלי לחלק מהקוים למודעין עילית

המציאות היא שרוב הקוים שיוצאים ממודיעין עילית לבני ברק - ריקים! ! ! כן! גם האוטובוסים שיוצאים פעם ב45 דקות
(אולי אלו שיוצאים מוקדם על הבוקר מלאים)
אני נוסעת לבני ברק כל שבוע, והאוטובוסים ממש לא ריקים.
כנראה אתם נוסעים בזמן שכל האוטובוסים ריקים, כולל אלה של ירושלים.

• הוסף לסימניות
נסמך על נתונים או על תחושות?..
גם וגם.
נסעתי כמה פעמים לבני ברק, (וחיכיתי הרבה זמן) והיה פשוט ריק.
.ועמדתי בתחנה או במקומות בכביש הבינערוני שעברו אוטובוסים לבני ברק והיה יחסית ריק!

אבל אולי מי שרוצה להביא נתוני תיקוף ונוסעים לבני ברק והיחס לירושלים... אולי נחכים.

• הוסף לסימניות
אני נוסעת לבני ברק כל שבוע, והאוטובוסים ממש לא ריקים.
כנראה אתם נוסעים בזמן שכל האוטובוסים ריקים, כולל אלה של ירושלים.
גילוי נאות אני בדרך כלל לא נוסע.
ב. האוטובוסים לבני ברק אני מדבר על שעות הבוקר (מהשעה 9) והצהריים. לא מזמן הנסיעות לחתונות.

• הוסף לסימניות
אבל אולי מי שרוצה להביא נתוני תיקוף ונוסעים לבני ברק והיחס לירושלים... אולי נחכים.
כמובן אפשר להביא נתונים (הכל מ'מר קו' נכון להיום)
קו 300 - נסיעות יומיות 4, ממוצע נוסעים לנסיעה 26.3
קו 304 - נסיעות יומיות 26, ממוצע נוסעים לנסיעה 27.65
קו 310 - נסיעות יומיות 82, ממוצע נוסעים לנסיעה 28.7
קו 320 - נסיעות יומיות 82, ממוצע נוסעים לנסיעה 29.85
קו 330 - נסיעות יומיות 83, ממוצע נוסעים לנסיעה 28.05
קו 340 - נסיעות יומיות 76, ממוצע נוסעים לנסיעה 28.45
סה"כ ממוצע נוסעים לנסיעה בקווי ירושלים 28.16

קו 200 - נסיעות יומיות 3, ממוצע נוסעים לנסיעה 18
קו 209 - נסיעות יומיות 57, ממוצע נוסעים לנסיעה 21.95
קו 210 - נסיעות יומיות 50, ממוצע נוסעים לנסיעה 24.25
קו 220 - נסיעות יומיות 50, ממוצע נוסעים לנסיעה 20.65
קו 230 - נסיעות יומיות 50, ממוצע נוסעים לנסיעה 19.35
קו 240 - נסיעות יומיות 50, ממוצע נוסעים לנסיעה 20.8
סה"כ ממוצע נוסעים לנסיעה בקווי בני ברק 20.83

מה שאומר שגם בבני ברק האוטובוסים ממש לא ריקים בשעות העומס
אבל בהחלט יש הבדל של בערך 15% בין הערים

ההסבר שלי לעניין הוא פשוט מאוד, ירושלים היא עיר גדולה בהרבה מבני ברק, נתוני המצביעים בבחירות יוכיחו.

• הוסף לסימניות
גילוי נאות אני בדרך כלל לא נוסע.
ב. האוטובוסים לבני ברק אני מדבר על שעות הבוקר (מהשעה 9) והצהריים. לא מזמן הנסיעות לחתונות.
אז צדקתי
בשעות הבוקר כל האוטובוסים יותר ריקים, ובצהרים גם האוטובוסים לבני ברק מלאים לגמרי

• הוסף לסימניות
אז צדקתי
בשעות הבוקר כל האוטובוסים יותר ריקים, ובצהרים גם האוטובוסים לבני ברק מלאים לגמרי
לא יודע מה נקרא צודק. (כי אני גם יכול לטעון שאני צודק - לפי הנתונים שהביאו)
השלב הבא זה לראות באיזה שעות מדובר כי גם בבוקר ובצהריים עד 16 או 17 האוטובוסים ריקים - והמילוי שלהם בשעות הערב מפצה על הבוקר?
וזה עוד שנסיעות לירושלים בכל קו הוא 80 נסיעות, ולבני ברק רק 50 ועדיין יחסית ריק.
ואני גם חושב שלירושלים נוסעים גם הרבה מתושבי היישובים באיזור, ולבני ברק הם פחות נוסעים (חוץ מהערבים שהיו נוסעים פעם)

• הוסף לסימניות
קו נוסף בציר ביתר ומו"ע בעקבות פניה של תושב
image (4).png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה