מנוחה,מה אפשר לקחת
בלתק חלקיאני ילדתי לפני 5.5 שבועות והתינוקת שלי עלתה בקילו ו170 גר' מהמשקל הנמוך לאחר הלידה
האם מדובר בעליה מידי נמוכה?
מה אפשר לעשות כדי שתעלה יותר? יש דרך כמה שיותר וודאית לעשות שהחלב יותר יזין?
(אני ממש אובדת עיצות....)
תודה!
מזל טוב!אני ילדתי לפני 5.5 שבועות והתינוקת שלי עלתה בקילו ו170 גר' מהמשקל הנמוך לאחר הלידה
האם מדובר בעליה מידי נמוכה?
מה אפשר לעשות כדי שתעלה יותר? יש דרך כמה שיותר וודאית לעשות שהחלב יותר יזין?
(אני ממש אובדת עיצות....)
תודה!
וואי ממש!! סיימתי את ההנקה ועדיין נשאר לי העודפיםלפי כותרת האשכול חשבתי שאת רוצה להשתתף איתי במצוקת עודף המשקל שלי
כתוצאה מהנקה. כבר לא מסתכלת במראה. מה עושים?![]()
בואי נפתח קבוצת תמיכה...לפי כותרת האשכול חשבתי שאת רוצה להשתתף איתי במצוקת עודף המשקל שלי
כתוצאה מהנקה. כבר לא מסתכלת במראה. מה עושים?![]()
ככה זה בהנקהבואי נפתח קבוצת תמיכה...
אני 5 חודשים אחרי לידה ומניקה וניראית נפוחהה ושמנה...
מסתכלת על עצמי במראה ונאנחת... 'העיקר הבריאות'....
שפע מילקמה אפשר לקחת להגברת והעשרת החלב?
מה אפשר לקחת להגברת והעשרת החלב?
הדבר היחיד פה מכל מה שאת כותבת שנשמע שצריך בירור הוא זה שהיא לא אוכלת בימים האחרונים.חזרה
בימים האחרונים לא אוכלת בקושי ואני מרגישה שיש לי פחות חלב
(אני שוקלת אותה הרבה יחסית ואני ראיתי שבמשך 5 ימים היא עלתה ב65 גר' וזה נורא הלחיץ אותי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים