דרוש מידע עלילות המעיל והרשת המובילה

• הוסף לסימניות
קניתי מעיל ילדים ברשת מאד שכיחה ומובילה בציבור החרדי.
אחרי כמה ימים כשהמעיל עדיין לא נלבש ועוד לא הורדתי את הטיקט, גיליתי שיש קרע מאחורה.
חזרתי לחנות והמוכרת כמובן ניסתה להתנער ככל יכולתה.
ובסוף לקחה את המעיל ואמרה שיחזרו אלי מהשירות לקוחות.

מאז עברו חודשיים. אין קול ואין עונה.
המוכרת לא יודעת במה מדובר.
המנהלת גם לא.
המעיל אצלם, וגם הכסף.
לרוע המזל, אין לי שום הוכחה שהחזרתי מעיל לתיקון. וכולם עושים לי פרצוף תמים שלא יודעים במה מדובר. תכל'ס אין לי איך להוכיח...

ניסיתי להשיג את השירות לקוחות שלהם. מסתבר שהמספר שמופיע באתר, זה המספר של קו המבצעים החופר שלהם. אין שם שום מענה אנושי. גם לא בשעות שאמור להיות.

יש לי מה לעשות? או להתייאש מראש ולהשאיר לאלוקים?
שלחתי גם להגנת הצרכן - אבל להבנתי הם לא כאלה ייעילים במקרים כאלו...

• הוסף לסימניות
קניתי לביתי חצאית סריג ברשת חרדית , נקרעה בו ברגע שנלבשה - במיקום על התפר האורכי של החצאית.
חזרתי אליהם, מילאו טופס בשלושה עותקים - אחד מהם עבורי.
האמת שהייתי סקפטית אבל החצאית חזרה מתוקנת תוך שבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה