- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;970395:הילדה יפיופה,
קצת הפריע לי (ובתוך עמי אנוכי יושבת - כל הזמן מעירים לי על זה) - שהזאב מתוק מדי..
העיניים גדולות עם אישונים מוגדלים כמו כל הילדים המתוקים שלך, נכון שההבעה לא 'מתוקה',
אבל תווי הפנים עליהם להיות גם מרשעיים. עיניים קטנות וזדוניות, נניח.
אם את זקוקה לעזרה פני לדניאלה (:
ההמן שלה ממש עזר לי בהמנים שלי (:
נכתב ע"י דבורה ברזון;970783:כן זה באמת בעיה. .....במקום אכזרי יוצא לי מתוק
לא בהכרח!נכתב ע"י pr;970395:הילדה יפיופה,
קצת הפריע לי (ובתוך עמי אנוכי יושבת - כל הזמן מעירים לי על זה) - שהזאב מתוק מדי..
העיניים גדולות עם אישונים מוגדלים כמו כל הילדים המתוקים שלך, נכון שההבעה לא 'מתוקה',
אבל תווי הפנים עליהם להיות גם מרשעיים. עיניים קטנות וזדוניות, נניח.
אם את זקוקה לעזרה פני לדניאלה (:
ההמן שלה ממש עזר לי בהמנים שלי (:
אמממ..נכתב ע"י pr;970922:אני מסכימה עם כל מילה אורט, ואת יכולה למצוא אף הודעות דומות שכתבתי בעצמי באשכולות אחרים,
אבל כשמציירים את הזאב מכיפה אדומה...
זה לא הולך בתוספת סוכר.
(מה גם שזה לא רק ענין היופי והחן אלא הגיל, הוא נראה תינוקי מתוקי. טוענים שיאיר לפיד מרשים חיצונית, אין לי מושג בקשר לזה - אבל בענין הגיל שלו קשה לטעות...)
לטעמי הדמות משדרת מספיק רוע...נכתב ע"י pr;970975:יש הבדל, כי אין זאב עם עיניים עגולות ילדותיות וגדולות עם רקע לבן צח, ואלו דברים שלא שייכים לתחפושת (אא"כ זה היה מופיע כמסיכה על הפנים) וכשכל הדמות היא הבקווים עגולים ועדינים זה לא משדר אמינות,
התחפושת צריכה להיות באביזרים שיסתירו, אבל שהרוע יבלוט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים