- הוסף לסימניות
כי ראיתי שלטופה טופ יש כמה סוגים...אם מדברים פה על מנשאים, אז קודם כל אלה הכללים לנשיאה פיזיולוגית,
הם חשובים לבטיחות של התינוק אבל גם ישפיעו על הנוחות שלו ושל ההורה
צפה בקובץ המצורף 1877641
בפועל, איך נבחר מנשא?
* נוודא שהוא מתכוונן לרוחב הפאנל כדי שיגיע מברך עד ברך של התינוק ולא יותר
* שהוא מתכוונן לגובה הפאנל כדי שיגיע עד בסיס העורף של התינוק מקסימום עד קו האזניים ולא יותר
* שהוא מאפשר הצמדה טובה לאורך עמוד השידרה של התינוק כולל בכתפיים, בלי חללים/בועות אויר או כל דבר שחוצץ בין האמא לתינוק.
ההצמדה הזאת חשובה גם לגב ולנוחות של ההורה וקריטית לבטיחות של התינוק
* נעדיף מנשא שיגדל עם התינוק וילווה אתכם לאורך זמן, יש מנשאים שמתאימים מלידה ועד קרוב לשנתיים
* נעדיף מנשא שמאפשר הנקהה במנשא ונשיאת גב גבוהה
בשביל נשיאת גב גבוהה אמורה להיות בו אפשרות לקיצור הכתפיה מקדימה
* לפי גישות מסוימות בעולם הנשיאה חשוב לא ליישר את גב התינוק לפני שהוא מתיישר מעצמו, מה שקורה בשלב ישיבה עצמאית. ולכן נחפש מנשא שאין בו חיבור של רצועות לאמצע גב התינוק, זה מיישר את הגב.
מה שנותן את הנוחות והתמיכה זה מנח נכון של התינוק, חגורת מתניים (לא חייבים להיות קשה או עבה) והכי קריטי- הצמדה טובה.
המנשאים שאני מכירה שמאפשרים את כל הנ"ל וניתנים להשגה בקלות פה בארץ הם המנשאים של טופה טופ (שאיתם אני עובדת אחרי נסיון אישי מצוין), והמנשאים שמייבאת לונה לו- נקו, סטוקי לימאס ודידימוס.
את טופה טופ לא תמצאו ברשתות הגדולות כי היצרנית רוצה לשמור על מחיר נמוך יותר.
זו הייתה התורה על רגל אחת![]()
אין מנשא אחד שהוא הכי טוב. יש את מה שהכי מתאיםיש סוג מסוים של מנשא שאת ממליצה עליו?
כי ראיתי שלטופה טופ יש כמה סוגים...
מה עם ארגובייבי? לא ממליצה?אם מדברים פה על מנשאים, אז קודם כל אלה הכללים לנשיאה פיזיולוגית,
הם חשובים לבטיחות של התינוק אבל גם ישפיעו על הנוחות שלו ושל ההורה
צפה בקובץ המצורף 1877641
בפועל, איך נבחר מנשא?
* נוודא שהוא מתכוונן לרוחב הפאנל כדי שיגיע מברך עד ברך של התינוק ולא יותר
* שהוא מתכוונן לגובה הפאנל כדי שיגיע עד בסיס העורף של התינוק מקסימום עד קו האזניים ולא יותר
* שהוא מאפשר הצמדה טובה לאורך עמוד השידרה של התינוק כולל בכתפיים, בלי חללים/בועות אויר או כל דבר שחוצץ בין האמא לתינוק.
ההצמדה הזאת חשובה גם לגב ולנוחות של ההורה וקריטית לבטיחות של התינוק
* נעדיף מנשא שיגדל עם התינוק וילווה אתכם לאורך זמן, יש מנשאים שמתאימים מלידה ועד קרוב לשנתיים
* נעדיף מנשא שמאפשר הנקהה במנשא ונשיאת גב גבוהה
בשביל נשיאת גב גבוהה אמורה להיות בו אפשרות לקיצור הכתפיה מקדימה
* לפי גישות מסוימות בעולם הנשיאה חשוב לא ליישר את גב התינוק לפני שהוא מתיישר מעצמו, מה שקורה בשלב ישיבה עצמאית. ולכן נחפש מנשא שאין בו חיבור של רצועות לאמצע גב התינוק, זה מיישר את הגב.
מה שנותן את הנוחות והתמיכה זה מנח נכון של התינוק, חגורת מתניים (לא חייבים להיות קשה או עבה) והכי קריטי- הצמדה טובה.
המנשאים שאני מכירה שמאפשרים את כל הנ"ל וניתנים להשגה בקלות פה בארץ הם המנשאים של טופה טופ (שאיתם אני עובדת אחרי נסיון אישי מצוין), והמנשאים שמייבאת לונה לו- נקו, סטוקי לימאס ודידימוס.
את טופה טופ לא תמצאו ברשתות הגדולות כי היצרנית רוצה לשמור על מחיר נמוך יותר.
זו הייתה התורה על רגל אחת![]()
ה 360 לא ממליצה
יש אחת בנתיבות המשפט בהתחלה שיש לה גמ"ח, ויש לה מבחר, אולי תתיעצי איתה, אני לקחתי את המס' שלה מהספר טלפונים, אין לי אותו כרגעאיפה יש גמח עם מבחר כדי שאוכל להתנסות ולראות מה הכי נוח לי?
בבני ברק או מודיעין עילית.
יש פה רשימהאיפה יש גמח עם מבחר כדי שאוכל להתנסות ולראות מה הכי נוח לי?
בבני ברק או מודיעין עילית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים