דרוש מידע על איזה מנשא אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
יש סוג מסוים של מנשא שאת ממליצה עליו?
אם מדברים פה על מנשאים, אז קודם כל אלה הכללים לנשיאה פיזיולוגית,
הם חשובים לבטיחות של התינוק אבל גם ישפיעו על הנוחות שלו ושל ההורה :)
צפה בקובץ המצורף 1877641

בפועל, איך נבחר מנשא?

* נוודא שהוא מתכוונן לרוחב הפאנל כדי שיגיע מברך עד ברך של התינוק ולא יותר
* שהוא מתכוונן לגובה הפאנל כדי שיגיע עד בסיס העורף של התינוק מקסימום עד קו האזניים ולא יותר
* שהוא מאפשר הצמדה טובה לאורך עמוד השידרה של התינוק כולל בכתפיים, בלי חללים/בועות אויר או כל דבר שחוצץ בין האמא לתינוק.
ההצמדה הזאת חשובה גם לגב ולנוחות של ההורה וקריטית לבטיחות של התינוק

* נעדיף מנשא שיגדל עם התינוק וילווה אתכם לאורך זמן, יש מנשאים שמתאימים מלידה ועד קרוב לשנתיים
* נעדיף מנשא שמאפשר הנקהה במנשא ונשיאת גב גבוהה
בשביל נשיאת גב גבוהה אמורה להיות בו אפשרות לקיצור הכתפיה מקדימה
* לפי גישות מסוימות בעולם הנשיאה חשוב לא ליישר את גב התינוק לפני שהוא מתיישר מעצמו, מה שקורה בשלב ישיבה עצמאית. ולכן נחפש מנשא שאין בו חיבור של רצועות לאמצע גב התינוק, זה מיישר את הגב.

מה שנותן את הנוחות והתמיכה זה מנח נכון של התינוק, חגורת מתניים (לא חייבים להיות קשה או עבה) והכי קריטי- הצמדה טובה.

המנשאים שאני מכירה שמאפשרים את כל הנ"ל וניתנים להשגה בקלות פה בארץ הם המנשאים של טופה טופ (שאיתם אני עובדת אחרי נסיון אישי מצוין), והמנשאים שמייבאת לונה לו- נקו, סטוקי לימאס ודידימוס.
את טופה טופ לא תמצאו ברשתות הגדולות כי היצרנית רוצה לשמור על מחיר נמוך יותר.

זו הייתה התורה על רגל אחת :)
כי ראיתי שלטופה טופ יש כמה סוגים...

• הוסף לסימניות
יש סוג מסוים של מנשא שאת ממליצה עליו?

כי ראיתי שלטופה טופ יש כמה סוגים...
אין מנשא אחד שהוא הכי טוב. יש את מה שהכי מתאים
ואין תחליף למדידה והתנסות :)
בגדול-
למאי טאי יש את התמיכה הכי טובה שאפשר בזכות הרצועות שנפרסות על הגב וצורת ההידוק.
הרבה פעמים נשים קטנות ונמוכות יעדיפו מאי טאי רגיל ונשים גבוהות/מלאות יעדיפו את ההיברידי
ילקוטים:
איזי טופ מתאים לנשים אחרי לידה, חגורת מתניים עדינה ששומרת על ריצפת האגן
יתחיל להיות כבד באיזור 8 קילו
בייבי טופ מתאים לתינוקות קטנים בגיל וכבדים במשקל
מולטי טופ יתאים לרוב ההורים
טודלר טופ זה ילקוט לפעוטות מ 8 קילו וישיבה עצמאית.

חשוב לדעת גם שלא מספיק מנשא טוב, צריך גם לשאת נכון :)

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול לקנות מנשא ?
ואיזה סוג מנשא הייתן ממליצות?
התינוקת שלי בת 3 חודשים

• הוסף לסימניות
@ציבי פרקל
אם מדברים פה על מנשאים, אז קודם כל אלה הכללים לנשיאה פיזיולוגית,
הם חשובים לבטיחות של התינוק אבל גם ישפיעו על הנוחות שלו ושל ההורה :)
צפה בקובץ המצורף 1877641

בפועל, איך נבחר מנשא?

* נוודא שהוא מתכוונן לרוחב הפאנל כדי שיגיע מברך עד ברך של התינוק ולא יותר
* שהוא מתכוונן לגובה הפאנל כדי שיגיע עד בסיס העורף של התינוק מקסימום עד קו האזניים ולא יותר
* שהוא מאפשר הצמדה טובה לאורך עמוד השידרה של התינוק כולל בכתפיים, בלי חללים/בועות אויר או כל דבר שחוצץ בין האמא לתינוק.
ההצמדה הזאת חשובה גם לגב ולנוחות של ההורה וקריטית לבטיחות של התינוק

* נעדיף מנשא שיגדל עם התינוק וילווה אתכם לאורך זמן, יש מנשאים שמתאימים מלידה ועד קרוב לשנתיים
* נעדיף מנשא שמאפשר הנקהה במנשא ונשיאת גב גבוהה
בשביל נשיאת גב גבוהה אמורה להיות בו אפשרות לקיצור הכתפיה מקדימה
* לפי גישות מסוימות בעולם הנשיאה חשוב לא ליישר את גב התינוק לפני שהוא מתיישר מעצמו, מה שקורה בשלב ישיבה עצמאית. ולכן נחפש מנשא שאין בו חיבור של רצועות לאמצע גב התינוק, זה מיישר את הגב.

מה שנותן את הנוחות והתמיכה זה מנח נכון של התינוק, חגורת מתניים (לא חייבים להיות קשה או עבה) והכי קריטי- הצמדה טובה.

המנשאים שאני מכירה שמאפשרים את כל הנ"ל וניתנים להשגה בקלות פה בארץ הם המנשאים של טופה טופ (שאיתם אני עובדת אחרי נסיון אישי מצוין), והמנשאים שמייבאת לונה לו- נקו, סטוקי לימאס ודידימוס.
את טופה טופ לא תמצאו ברשתות הגדולות כי היצרנית רוצה לשמור על מחיר נמוך יותר.

זו הייתה התורה על רגל אחת :)
מה עם ארגובייבי? לא ממליצה?
מקוה שזה בסדר לשאול...

• הוסף לסימניות
לכל מי שתגיע לנושא הזה בעתיד - פה יש המון מידע מפורט ומסודר

• הוסף לסימניות
@ציבי פרקל

מה עם ארגובייבי? לא ממליצה?
מקוה שזה בסדר לשאול...
ה 360 לא ממליצה
האדפט בסדר משלב ישיבה עצמאית, לתינוקות קטנים נשיאת גב תהיה נמוכה יותר ממנשאים שיש להם קיצור כתפיות.
בכל מקרה זה ילקוט שמומלץ למדוד לא לכל אחד הוא נוח.

• הוסף לסימניות
1746707581194.png

• הוסף לסימניות
איפה יש גמח עם מבחר כדי שאוכל להתנסות ולראות מה הכי נוח לי?
בבני ברק או מודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
יש אחת בנתיבות המשפט בהתחלה שיש לה גמ"ח, ויש לה מבחר, אולי תתיעצי איתה, אני לקחתי את המס' שלה מהספר טלפונים, אין לי אותו כרגע

• הוסף לסימניות
יש פה רשימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת