דרוש מידע על איזו עגלה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על עגלת אמבטיה.
חשבתי ללכת על הדונה אבל הבנתי שהיא לא טובה לגב של התינוק, זה נכון?
יש עגלה אחרת קומפקטית יפה ואיכותית שדומה לדונה ועדיפה עליה?

• הוסף לסימניות
אני אישית ממליצה על הבוגבו -
לי יש אותה 8 שנים ושימשה בנאמנות 5 ילדים בלי עין הרע
נראית חדשה!!! (ברמה ששואלים אותי מאיפה השגתי את הדגם הזה... B 5)

גם הסייבקס מיוס מצויינת!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הבוגבו (B5)
דונה זה סלקל ולא תחליף לעגלה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל בוגבו חזקה וטובה וקומפקטית.
הדונה זה ליציאות קצרות או לרכב לא לשימוש קבוע וארוך

• הוסף לסימניות
ממליצה על בוגבו בי (יש לי את B6).
המעלות העיקריות שלה- קלה לניקוי ונשלפת כולה לכביסה, נחשבת חזקה, קומפקטית, האחסון שלה לא תופס הרבה מקום. היא קצת יקרה וכמעט ואין להשיג אותה היום בחנויות.
יש לי בנוסף דונה וממליצה גם עליה בעיקר לבעלי רכבים.

• הוסף לסימניות
איך בוגבו בי 5 או בי 6? מומלצת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כמעט אותה עגלה
B6 זה עם שדרוגים יותר
דרגנופליי היא גדולה יותר

• הוסף לסימניות
יש את הדגם של הדונה שהוא כן שכיבה מלאה
הוא לא מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם דונה X(שכיבה 165) היתה מעולה, לא השתמשתי באמבטיה בכלל, זה בסדר לגב של התינוק, אבל - אי אפשר להשכיב על הבטן - אם זה חשוב לך אז את צריכה אמבטיה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאלו שהמליצו על בוגבו B5 בנוסף לדונה X.
רוצה להוסיף שלדונה X אין בולם זעזועים ברמה כמו של בוגבו, כך שהוא פחות נוח לתינוק מחוץ לבית ולכן הוא פחות מתאים ליציאות רגליות ארוכות.

• הוסף לסימניות
מי מבין כל ההמלצות כאן הכי יפה וקומפקטית?

• הוסף לסימניות
מי מבין כל ההמלצות כאן הכי יפה וקומפקטית?
עניין של טעם :)
פולד ליין לי מספיק קומפקטית אבל לא קטנה לתינוק- אוטובוסים/רכב/מטוס- לא מעלים למטוס/ חנויות קטנות

• הוסף לסימניות
בוגבו b6 עגלה מושלמת קומפקטית ונוחה
גיסתי ילדה עכשיו וקנתה גם אחרי שחרשה את החנויות
היא בסוף הסיגה אבל החנות אמרה לה שזה האחרון בארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה