דרוש מידע על איזו עגלה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
אין בוגבו בי להשיג
בוגבו דרגונפליי מעולה מהממת ראי אשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
דרגונפליי גדולה ומסורבלת, אין לה שום מעלה מלבד זה שמתקפלת ביד אחת
בייבי בוס מהממת! ממליצה עליה מאד, היא קלה קומפקטית חזקה ועם אחריות ל5 שנים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איפה הכי זול לקנות עגלה בזאור ירושלים. בשילב עם כרטיס מועדון או חנות אחרת?

• הוסף לסימניות
דרגונפליי גדולה ומסורבלת, אין לה שום מעלה מלבד זה שמתקפלת ביד אחת
הדרגונפליי באותה גודל בדיוק כמו הבי (הרוחב) היא רק יותר ארוכה, מה שמאד מועיל למשפחות של גבוההים
יש לה חסרון אחד מול הבי, שאין את הקיעור שיש בדופן האמבטיה ומאפשר לתינוק להרים את הראש ולראות את העולם קדימה
האמבטיה שלה אכן יותר גדולה ורחבה אבל לא על חשבון השלד כך שהשלד צר כמו הבי אבל הנוחות של התינוק גדולה יותר

• הוסף לסימניות
לא יאומן שאנשים משלמים את המחיר של הבוגבו כשיש עגלות לא פחות טובות בחצי מחיר או פחות...
הספורט ליין מעולה, שלל הדגמים שלה
מבדיקה והשוואה מדוקדקת, אין לבוגבו שוום מעלה עליה, מלבד המותג כמובן...

• הוסף לסימניות
איך סייבקס מיוז 3?

• הוסף לסימניות
לא יאומן שאנשים משלמים את המחיר של הבוגבו כשיש עגלות לא פחות טובות בחצי מחיר או פחות...
הספורט ליין מעולה, שלל הדגמים שלה
מבדיקה והשוואה מדוקדקת, אין לבוגבו שוום מעלה עליה, מלבד המותג כמובן...
בעד לגמרי
אני חושבת שבוגבו עגלות יקרות רק בגלל שהן מותג
נכון הן יפות
אני חושבת שהן כבדות
ובאמת יש הרב דגמים יפים ואיכותיים שנמכרים בהרבה פחות
בעד הספורטליין

• הוסף לסימניות
יש לי את הB5 כבר 4 ילדים והיא ממש מצוינת וחזקה ונראית מצוין
ברמה שנמאס לי ממנה אבל לא ראיתי משהו יותר מוצלח .....

• הוסף לסימניות
היה לי בי 6 לילד שהוא כרגע בן שלש עכשיו קניתי לילד השני דרגנפליי אין מה להשוות פי מיליון מה בי 6 מכל הבחינות
האא ולא דיברנו על הקיפול
בקיצור לכו על דרגנפליי לא תתחרטו באחריות
ואם לא יש לי בי 6 היתה בשימוש ילד אחד באחריות שילדה שחורה גגון אדום שמורה מאוד מאוד אם תרצו גם אפשרי

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"דעל סייבקס מיוס 3, שווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
בעד לגמרי
אני חושבת שבוגבו עגלות יקרות רק בגלל שהן מותג
נכון הן יפות
אני חושבת שהן כבדות
ובאמת יש הרב דגמים יפים ואיכותיים שנמכרים בהרבה פחות
בעד הספורטליין
אני לא אוהבת את בוגבו בכללל..לא הבנתי על מה כולם עפים....(עם אוטו סטנדרטי- היא תפסה לי את רוב הפג'ז בקיפול....אין מצב ביחד עם מזוודה...)
וספורט ליין- יפה וזולה אבל גם גדולה אפילו עוד יותר מהבוגבו...
תלוי למי שאין בעיה עם גדול( באמבטיה כמעט כולם כגולות אבל בטיולון זה קריטי לדעתי שיתקפל קטן יחסית)
איך סייבקס מיוז 3?
לי המוכר אמר שלא שווה, היא מאד חלשה והטיולון שלה מתקפל רק לצד אחד
לי יש את הסייבקס מיוס (לא מיוז ;) )
ממליצה עליה ממש- יפהההה מאוד ונוחה, קומפקטית מתקפלת בקלות.
הטיולון ממש לא מתקפל רק לצד אחד, אפשר לשני הצדדים את הטיולון גם בקיפול.
ובקשר לחוזק- אני לא רואה בה חלשה, אבל אהיה כנה- אני מתניידת יותר באוטו ואין לי נסיון באוטובוסים צפופים וכ'....למרות שעדיין לא מדמיינת בעיה מסוימת.
חסרונות- יקרה.
אני רואה אצל הרבה ביד 2 שהידית מתקלפת לאחר זמן (אצלי לא קרה עם שני ילדים לבנתיים...אבל יש לסייבקס כיסוי לידית באתר שנראה טוב)
השלדה השחורה בחלק העליון של העגלה יכולה להישרט בקלות- תלוי איך שומרים עליה.(עוד פעם, אני באוטו לא באוטובוסים...)

וביננו- למי שיש אוטו ויש את הדונה בסוף לפחות בחצי שנה הראשונה משתמשים הרוב בה...ככה אצלי בכל אופן ואצל רוב מי שאני מכירה...

@אילוש את צריכה לברר לפי מה שמתאים לך לפי היומיום אוטו/אוטובסים/ רגל?

• הוסף לסימניות
הבוגבו החדש בגלל שהאמבטיה מתקפלת לאחר תקופה היא מהעוותת.
בייבי בוס זה העגלה לדעתי.

מוכר בחנות שמרוויח מכל עגלה אותו הדבר אמר לי שבייבי בוס היא עגלה עם הכי פחות תיקונים.
והבוגבו החדש הוא מלא בתקלות.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אכן, הדונה מאוד לא מומלצת לפי הרופאים, היא מעקמת את הגב של התינוק, בעיקר כי מתמכרים לקלות של ההתניידות איתה והתינוק שם רוב היום...

אם את מתעניינת ביקרות הדרגונפליי של בוגבו אמורה להיות חזקה מאוד, לא יודעת לגבי תיקונים כמו שנטען פה למעלה אבל האחריות של בוגבו היא מהשוות והמשתלמות
לי ספציפית יש מיוס 3 , מאוד מרוצה אבל לקחתי בחשבון מראש שבאמת השלדה שלה יותר עדינה, לא שבירה, לא לא יציבה אלא בגלל שהיא פחות מאסיבית צריך יותר לשמור עליה, נסעתי איתה הרבה באוטובוסים ולא קרה כלום אבל באמת החלפתי לטיולון אחרי 8 חודשים כי לא רציתי שתהרס

לגבי בייבי בוס המוכרים מאוד ממליצים עליה, אבל בין היתר כי זה יצרן ישראלי ומשתלם להם, כשהיא חדשה בשנים הראשונות היא מהממת אבל הבנתי ממטפלת שרואה הרבה עגלות שאחרי 2 ילדים היא כבר מקרקשת ונראית לא במיוחד אמינה, שיקול שלכם...

לתוספת, מצרפת תגובה שלי על עגלות פה:

• הוסף לסימניות

מוכר בחנות שמרוויח מכל עגלה אותו הדבר אמר לי שבייבי בוס היא עגלה עם הכי פחות תיקונים.
יש לי בייבי בוס,
עכשיו התחלתי להשתמש לילד השני,
קנינו כיסויים חדשים ב350 והיא נראית חדשה!!

קניתי אותה כי היא העגלה הכי קלה שהייתה בחנות (גם ביחס ליויו),
והיא יציבה ונוחה מאד.

קניתי ברהיטי אור והשרות שם מעולה, אבל הבנתי שגם לשרות לקוחות של בייבי בוס יש שרות טוב בתיקונים וללא עלות אם אין צורך להחליף חלקים.

• הוסף לסימניות

כל מילה!

• הוסף לסימניות
לי המוכר אמר שלא שווה, היא מאד חלשה והטיולון שלה מתקפל רק לצד אחד
זה נכון לגבי הכיוון של הקיפול, אבל הקיפול שלה כ"כ קל וקטנטן שזה שווה, לי יש אותה וממש לא מפריע לי,
בניגוד לבוגבו שמתקפלת מאוד מסורבל וענקקק, המיוס מתקפלת ממש קטנטן (בעובי פחות מהיויו) ונוח

ולגבי החוזק אני אישית הייתי ממש מרוצה, היא גם מרופדת מאוד ונוחה לתינוק בצורה מטורפת

• הוסף לסימניות
זה נכון לגבי הכיוון של הקיפול, אבל הקיפול שלה כ"כ קל וקטנטן שזה שווה, לי יש אותה וממש לא מפריע לי,
מה הכוונה קיפול רק לצד אחד?
לי יש מיוס 2 ואפשר לקפל אותה לשני הכיוונים!
ולפי מה שהבנתי מיוס 2 ו3 הם ממש אותו דבר שינויים ממש ממש קטנים במראה וזהו... יכול להיות שהם ילכו אחורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה