התייעצות על בית מאליאקספרס שמעתם?

• הוסף לסימניות
אני כרגע בבירורים רציניים
יש עוד משהו שרוצה להצטרף אלי?
אולי אם נהיה קבוצה יהיה לנו יותר קל יחד
ואולי גם יותר זול

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניין בזה אשמח אם יש למישהו פרטים יותר ברורים
אני לא ממש יודע להתעסק עם אלי אקספרס

• הוסף לסימניות
באמת מישהו צריך לנסות . זה הזיה!!! פתרון מקסים!! לשים על הגג או בחצר . אולי נעשה מגבית של 10 שקל ושמישהו יקנה ויעדכן אם באמת זה אמיתי . יכול להיות פתרון מעולה!!! .

• הוסף לסימניות
נתרום כל אחד 10 שקל לניסוי . זה יהיה גילוי מדהים לאנושות. אני ממש רצינית!! נפתור את בעית הדיור.

• הוסף לסימניות
נתרום כל אחד 10 שקל לניסוי . זה יהיה גילוי מדהים לאנושות. אני ממש רצינית!! נפתור את בעית הדיור.
ועל הדרך יהיה פתור מארנונה חחח
לא חושבת שזה יפתור
גם מבנה מוכן מחויב באישורי בניה ובארנונה (בדומה למרפסות התלויות והבניה הקלה)
החסכון היחיד הוא אולי עלויות הבניה-שצריך לבדוק עד כמה זה משמעותי ביחס לתוצאה

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזה יפתור
גם מבנה מוכן מחויב באישורי בניה ובארנונה (בדומה למרפסות התלויות והבניה הקלה)
החסכון היחיד הוא אולי עלויות הבניה-שצריך לבדוק עד כמה זה משמעותי ביחס לתוצאה
כל מי שגר במודיעין עילית באזורים שאין לעיריהשליטה כמו משך חכמה יכול לנסות ,מי פותח אפשרות תרומה לניסוי ואם מצליח כל אחד יקבל 20 שקל ממי שיקבל את המבנה

• הוסף לסימניות
זה רציני? או סרטונים ב AI?
יש מישהו שניסה?

• הוסף לסימניות
רציני.
שמעתי שסק"ס יש משהו שבונה מזה מתחם ארוח

• הוסף לסימניות
רציני.
שמעתי שסק"ס יש משהו שבונה מזה מתחם ארוח
התכוונת בקרית ספר?
האם אפשר לקבל יותר מידע ? פלאפון?
יכולה להרחיב דירה בקומת קרקע?

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים נוספים כך רק שמעתי.
על פניו נשמע שאפשר להרחיב דירת קרקע. אני כרגע מתנהלת מול המוכר בסין. יש משהו רציני שרוצה להצטרף אלי או יש משהו אחר שמעונין באמת לפתוח קופה משותפת?

• הוסף לסימניות
אין לי פרטים נוספים כך רק שמעתי.
על פניו נשמע שאפשר להרחיב דירת קרקע. אני כרגע מתנהלת מול המוכר בסין. יש משהו רציני שרוצה להצטרף אלי או יש משהו אחר שמעונין באמת לפתוח קופה משותפת?
מה אתה יודע לגבי רמת הבידוד? אפשר לישון בכזה דבר?
מה היתרון של זה על פני יד 2?

• הוסף לסימניות
צריך לברר בעיקר על הבידוד והאיטום.
בפרט כעת בעונת החורף.
אם זה אטום לגמרי ולא יכנס גשם מהגג- זה בהחלט נשמע מעניין...

• הוסף לסימניות
ממה שאני התקדמתי. הכנתי להם רשימת חומרים שלפי ברורים שלי עם אנשי מקצוע זה מספיק איכותי.
כרגע אני מחכה להצעת מחיר מסין עד פתח הבית.
הם הביאו לי הצעת מחיר עד לנמל חיפה.
אבל מחוסר נסיון שלי עם יבוא ביקשתי מהם שיטפלו בהכל.

• הוסף לסימניות
ממה שאני התקדמתי. הכנתי להם רשימת חומרים שלפי ברורים שלי עם אנשי מקצוע זה מספיק איכותי.
כרגע אני מחכה להצעת מחיר מסין עד פתח הבית.
הם הביאו לי הצעת מחיר עד לנמל חיפה.
אבל מחוסר נסיון שלי עם יבוא ביקשתי מהם שיטפלו בהכל.
אולי @memories הדפסות ,תוכל לעזור ביבוא,לא לשכוח לעדכן בכל שלב ,אתה שפן ניסיון של רבים ..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה