איזה פרטים אתה רוצה?פרטים יותר ברורים
נתרום כל אחד 10 שקל לניסוי . זה יהיה גילוי מדהים לאנושות. אני ממש רצינית!! נפתור את בעית הדיור.
לא חושבת שזה יפתורועל הדרך יהיה פתור מארנונה חחח
כל מי שגר במודיעין עילית באזורים שאין לעיריהשליטה כמו משך חכמה יכול לנסות ,מי פותח אפשרות תרומה לניסוי ואם מצליח כל אחד יקבל 20 שקל ממי שיקבל את המבנהלא חושבת שזה יפתור
גם מבנה מוכן מחויב באישורי בניה ובארנונה (בדומה למרפסות התלויות והבניה הקלה)
החסכון היחיד הוא אולי עלויות הבניה-שצריך לבדוק עד כמה זה משמעותי ביחס לתוצאה
אנחנו גם מבררים על העניין חזק, אשמח ליצור אתך קשר בעניין, תודה!אני כרגע בבירורים רציניים
יש עוד משהו שרוצה להצטרף אלי?
אולי אם נהיה קבוצה יהיה לנו יותר קל יחד
ואולי גם יותר זול
איך אפשר ליצור קשר?אנחנו גם מבררים על העניין חזק, אשמח ליצור אתך קשר בעניין, תודה!
התכוונת בקרית ספר?רציני.
שמעתי שסק"ס יש משהו שבונה מזה מתחם ארוח
מה אתה יודע לגבי רמת הבידוד? אפשר לישון בכזה דבר?אין לי פרטים נוספים כך רק שמעתי.
על פניו נשמע שאפשר להרחיב דירת קרקע. אני כרגע מתנהלת מול המוכר בסין. יש משהו רציני שרוצה להצטרף אלי או יש משהו אחר שמעונין באמת לפתוח קופה משותפת?
אולי @memories הדפסות ,תוכל לעזור ביבוא,לא לשכוח לעדכן בכל שלב ,אתה שפן ניסיון של רבים ..........ממה שאני התקדמתי. הכנתי להם רשימת חומרים שלפי ברורים שלי עם אנשי מקצוע זה מספיק איכותי.
כרגע אני מחכה להצעת מחיר מסין עד פתח הבית.
הם הביאו לי הצעת מחיר עד לנמל חיפה.
אבל מחוסר נסיון שלי עם יבוא ביקשתי מהם שיטפלו בהכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים