- הוסף לסימניות
אכן מוצרי חלב זה כחול. היטיבו להדגים את זה תנובה כששילבו בלוגו שלהם בשנת 76 את הצבעים אדום כחול וירוק לייצוג של בשר חלב וירק.
צפה בקובץ המצורף 42926
צפה בקובץ המצורף 42926
נכתב ע"י הרשל'ה;284266:ומצד שני רק מחזקת את טענתי: הצורניות של הלוגו החדש שונה לחלוטין מזו של הקודם - אפילו ברמת הפונט. סידור האותיות זהה, אך הפונט שונה לחלוטין.
נכתב ע"י 2OR;284450:ממש לא נראה לי שאתה צודק בזה.
הפונט של עלית אמנם עבר מתיחת פנים רצינית, אבל הוא בעל אותו רעיון ואתו סגנון, זה כמו כל הפונטים שחידשו אותם כפרנקריהל, הדסה דוד וכו'... אותה עגלוליות וכו'...
אצלך זה פונט שונה לגמרי, ולא נרקיס-מעוצב...
(ואם ניקח דוגמה נוספת לחידוש לוגו-פונט לאחרי שנים ובצורה יפה, אני הייתי מצדיע לאל-על, שבאמת עשו שם מעל ומעבר...)
נכתב ע"י תם;289599:הרשל'ה לך תחפש בחנות את הלוגו החדש של "אחווה" ותראה משהו נחמד....
הרשלה, לזה בדיוק התכוונתי.....נכתב ע"י studio dv.d;284169:למה אין אותם באינטרנט אבל הם עשו לוגו יפה
קוראים להם אחוה ומשום מה הצורניות של הלוגו מזכירה אותם
אני לא מאן דאמר גדול בנושא כך שאפשר לבטל את דעתי מפני דעתכם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים