כללי על טעמן ועל ריח..

• הוסף לסימניות
אכן מוצרי חלב זה כחול. היטיבו להדגים את זה תנובה כששילבו בלוגו שלהם בשנת 76 את הצבעים אדום כחול וירוק לייצוג של בשר חלב וירק.
צפה בקובץ המצורף 42926

קבצים מצורפים

• yovel-(24)3.jpg
    KB 14.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
היטבת לדייק אלי.
המעניין הוא שמחלבות צוריאל ניסו להשיג את האפקט המקביל של טריות וערכים אורגניים-טבעיים, באמצעות גווני הירוק. לענ"ד העבודה מאד יפה, אך דורשת הסתגלות מסויימת מצד הצרכן.

רצ"ב גם עבודה שלי, אמנם קצת דומה - אבל עדיין הקדמתי אותם באיזו שנה פלוס..

קבצים מצורפים

• Tzuryel01.png
    KB 136.5 · צפיות: 19
  • ERETZ_RM_GGG_Q_001.jpg
    KB 430.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אהבתי את העיזים הוקטוריות ואת העיצוב בכלל...
אבל לא זכור לי שראיתי מוצר כזה...

• הוסף לסימניות
כנראה זה נמכר בתפוצה יותר קטנה למקומות מסויימים. לא?
ד"א עבודה מאוד יפה. רק שאני לא יודע למה אבל הצבע מזכיר לי חלב "משומר" שבא בקרטונים.

• הוסף לסימניות
אכן שעיה, המחלבה לא האריכה ימים כעסק עצמאי. והגם שהיו לה מוצרים נהדרים, כיום היא מוכרת את תוצרתה כולה למחלבת גד (...).

הכחול כאן קצת מעוות אלי, במקור הוא נוט יותר לסגלגל.

• הוסף לסימניות
הרש'ל,

אם יש לך זמן מיותר תשקיע באשכול של שחר מנחם חשין,

שם אולי תזכה....

• הוסף לסימניות
לא עברתי על האשכול,
אבל אהבתי את הרעיון.

(זה שבחרת להציג את שינוי דרך האתר :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;284266:
ומצד שני רק מחזקת את טענתי: הצורניות של הלוגו החדש שונה לחלוטין מזו של הקודם - אפילו ברמת הפונט. סידור האותיות זהה, אך הפונט שונה לחלוטין.

ממש לא נראה לי שאתה צודק בזה.
הפונט של עלית אמנם עבר מתיחת פנים רצינית, אבל הוא בעל אותו רעיון ואתו סגנון, זה כמו כל הפונטים שחידשו אותם כפרנקריהל, הדסה דוד וכו'... אותה עגלוליות וכו'...
אצלך זה פונט שונה לגמרי, ולא נרקיס-מעוצב...

(ואם ניקח דוגמה נוספת לחידוש לוגו-פונט לאחרי שנים ובצורה יפה, אני הייתי מצדיע לאל-על, שבאמת עשו שם מעל ומעבר...)

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אבל כמו שאמרו,
גם לי לא מסתדרת הצורה של המעויין המעוגל עם השפיץ שיוצר הציורף של "ע" וה"ן".
יש לכל אחד מנישהם זרימה אחרת וזוית אחרת וגם צורה אחרת

• הוסף לסימניות
רובי התנצלות שאין זמני מספק בידי להעמיק בפולמוס האשכול, אבל יש בי רק צורך לומר:
פשוט, מדהים.
בין הדברים הבודדים המועלים פה שהיה לי חיבור ראשוני עמם.
לדעתי (ושוב, בלי לרדת (?) לעומק הפולמוס):
לוגו יפהפה, המכיל לצד הישן גם את עקרונות הבריף (הפיקטיבי) החדש, שלא בעיה לנחשו... :cool:

ואולי על זאת נא': לו יהי תוכו כברו---;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;284450:
ממש לא נראה לי שאתה צודק בזה.
הפונט של עלית אמנם עבר מתיחת פנים רצינית, אבל הוא בעל אותו רעיון ואתו סגנון, זה כמו כל הפונטים שחידשו אותם כפרנקריהל, הדסה דוד וכו'... אותה עגלוליות וכו'...
אצלך זה פונט שונה לגמרי, ולא נרקיס-מעוצב...

(ואם ניקח דוגמה נוספת לחידוש לוגו-פונט לאחרי שנים ובצורה יפה, אני הייתי מצדיע לאל-על, שבאמת עשו שם מעל ומעבר...)

אשתדל לא להתקטנן:
גם אחרי הטיפול הצורני שנערך בהן, אותיות הפונט מסע בלוגו המוצע דומות הרבה יותר לנרקיס תם שבמקור, מהדמיון (?..) בין אותיות המקור בלוגו עלית - לחדשות בלוגו שהחליפו. כל טענה אחרת, במחילה, מראה על אבחנה נחפזת משהו. רצ"ב הלפני ואחרי של הנ"ל לשיפוטכם.
וזאת, מבלי כלל לגעת בסוגיית הצורה הכללית.

בעניין אל על אני מסכים בכל פה. לזה קוראים עבודה אינטילגנטית.

קבצים מצורפים

• 13122005123614
    KB 6.2 · צפיות: 20
  • elit_wh.jpg
    KB 34.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הלוגואים של עלית הם במוצהר שני לוגואים שונים שאמורים לשקף ערכים שונים.
לא "מתיחת פנים" או ריטוש.

ועדיין, הצורניות היא כזו שמוכרת במבט ראשון, אין צורך להתעמק ולקרוא הלכה למעשה את המילה "עלית" כדי לקלוט שיש לפניך מוצר של עלית.
הזווית של האותיות עלית, ביחד עם האופן שבו ה'ל' נשענת בנינוחות על ה'ע' בעוד ה'י' נחה עליה, משהו בכל זה, נותן לך את הביטחון שאכן, לפניך אותו מוצר ישן וטוב.

במקרה של טעמן, משהו בכל זאת יצר שוני משמעותי, שדורש התבוננות מעט ממושכת יותר, ואולי אף לשקול האם אכן מדובר באותו לוגו? האם הצורה הזו היא הצורה שלמדתי לחבב? לצרוך?

אני לא אומר שזה לא טוב, אני רק לא יודע עד כמה זה נשען על יסודותיו של הלוגו הקודם.

• הוסף לסימניות
לא מתחברת לשינוי. אני בכלל לא אוהבת את החיבור של האות ע' עם הנון סופית. סורי.

• הוסף לסימניות
מאוד הושפעת מכרזת פפסי הזוכה בתחרות, לכן לא שמת לב שהבריף של טעמן יכריח אותך לסגנן קודם לוגו חדש לאוסם......

• הוסף לסימניות
הרשל'ה לך תחפש בחנות את הלוגו החדש של "אחווה" ותראה משהו נחמד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;289599:
הרשל'ה לך תחפש בחנות את הלוגו החדש של "אחווה" ותראה משהו נחמד....

רואה לראשונה.
"ברוך שכיוונתי"...?

קבצים מצורפים

• 3010-
    KB 21 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;284169:
למה אין אותם באינטרנט אבל הם עשו לוגו יפה
קוראים להם אחוה ומשום מה הצורניות של הלוגו מזכירה אותם
אני לא מאן דאמר גדול בנושא כך שאפשר לבטל את דעתי מפני דעתכם
הרשלה, לזה בדיוק התכוונתי.....:)

• הוסף לסימניות
סטודיו - אני מתנצל כנראה מפאת הצום לא שמתי לב להודעתך....

הרשל'ה מנין הלוגו???? צילמת או מה?? אני לא מצאתי באינטרנט.....

• הוסף לסימניות
הרשל'ה לא ידעתי שיש לך קשר לאפריים וחיים, המחלבה לפני שעברה לייצר לגד היתה ייחודית, והטעמים... בכל מקרה העיצוב מדהים באותו זמן הייתי "בחופשה" מעיצוב וניסתי לעזור להם לשווק. שאלתי את אפריים לגבי הטיקט הזה, אפילו השתמשתי ברעיון שלו(של צבע אחד וכחול). תמיד רציתי לדבר עם מי שעיצב אותו אז ברוך השם הנה אנחנו "נפגשים".
רק דבר אחד ה"ג" של גדיא נראית כמו "נ" בראיה ראשונית וקוראים את זה נביא.
חבל שהם עברו לגד בטח היינו רואים ממך עוד "סריה" של עיצובים טובים באותו קונספקט.

• הוסף לסימניות
...היו ימים.
עוד זכיתי להיות נוכח בכמה המלטות ליליות של העדר המקורי, ובאיזו ארוחת בוקר או שתיים עם גבינות מיושנות היטב מתובלות בריחן וזעתר...

טוב, די, מוצאי צום - נסחפתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה