דרוש מידע על מה הייתם מוותרים בעיצוב המטבח?

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור.
יש לך מושג אם המשטח הזה מתאים גם לכיריים חשמליות? (לא אינדוקציה)
עד היום השתמשתי גם לחלבי וגם לבשרי.
אבל הייתי מעדיפה פתרון טוב יותר כמו מה שהצעת.
לא יודעת

• הוסף לסימניות
היכן משיגים ומה מחירו
אני עשיתי דרך מי שעשה לי את המטבח. לא זוכרת את המחיר. מחיפוש ברשת אני רואה שעולה פחות מ-500.
רק מישהי ציינה פה שהיום המנגנונים לא חזקים כמו פעם.

• הוסף לסימניות
החשמל כל הזמן עובד?
או שלפני שרוצים צריך להדליק שיחמם את המים?
מה למעשה המנגנון של החימום?
כל הזמן עובד
לוחצים על הברז מתחיל לזרום מים
ב 3 השניות הראשונות זה לא רותח אחרי 3 שניות מתחיל מים רותחים

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור.
יש לך מושג אם המשטח הזה מתאים גם לכיריים חשמליות? (לא אינדוקציה)
עד היום השתמשתי גם לחלבי וגם לבשרי.
אבל הייתי מעדיפה פתרון טוב יותר כמו מה שהצעת.
המוצר לא מתאים לכירים חשמליות שאינן אינדוקציה. הוא ימס מידית.
האינדוקציה עובדת כך ששולחת גלים שמחממים את הסיר וכיריים חשמליות רגילות מתחממות בעצמן. ולכן ימיסו את הסיליקון.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לגבי מיקסר ובר מים, שניהם יכולים להיות באותו מקום. בר מים ברוחב כ 35 ס"מ ומיקסר פחות מ 25 ס"מ...
ורוחב השיש הוא 60 ס"מ.

לגבי אינדוקציה חלבית , ניתן גם להבה אחת, כך שיתפוס אמנם 30 ס"מ, אך על חצי מהעומק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה