יש לי מתקן כבר שמונה שנים... או שאולי אז המנגנונים עוד היו מספיק טובים?אין היום מנגנונים מספיק טובים.
מיקסר במגירה- זה פשוט עניין של הרגל. כבר שמעתי על מישהי שהמיקסר שלה היה מעל הארון בחדר שינה והיא לא חשבה שצריך לשנות את זה. אבל מי שמנסה לא יכול להפסיק. אני לא הייתי מוותרת. אבל זה מאד מאד מאד תלוי הרגלי שימוש.
אני למשל חולמת דבר ראשון על כירת גז 6 להבות ותנור אמריקאי ענק...
כן.יש לי מתקן כבר שמונה שנים... או שאולי אז המנגנונים עוד היו מספיק טובים?
נראה מעולה!מצורף תמונה
יש לך ניסיון עם זה?יש היום מערכת של ניגא, ברז נוסף ע"י הברז הרגיל מים חמים קרים, אך זה לא מתאים לשבת
לדעתי הרבה יותר מוצלח מבר מים שתופס את השיש..
שאלה קשהההההבפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
שאלה-קופצת על האשכול: שאלה לאדריכליות: האם יש מקום מספיק מתחת לכיור כדי לדחוף שם גם מערכת של ברז חם-קר, וגם טוחן אשפה? או שצריך לוותר על אחד מהחלומות ? וגם כמה עולה כזה ברז בערך ?
בלתקבפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
זה בביתנראה מעולה!
זה תמונות אמיתיות, זאת אומרת מהבית שלך?
חשוב לי לשמוע מניסיון מה עוד יש לך לומר על זה.
כי אני מבינה שזה חוסך קומקום חשמלי וחוסך בר מים שעומד על השיש, כך שזה נשמע ממש טוב. השרץאלה מה עוד הצדדים שחשוב להכיר כדי להחליט אם מתאים או לא.
תודה רבה.
זה מוצר נוח בטירוףיש לך ניסיון עם זה?
אם כן אשמח ממש לשמוע מה יש לך לומר עוד.
כתבתי כמה עולה ברזקופצת על האשכול: שאלה לאדריכליות: האם יש מקום מספיק מתחת לכיור כדי לדחוף שם גם מערכת של ברז חם-קר, וגם טוחן אשפה? או שצריך לוותר על אחד מהחלומות ? וגם כמה עולה כזה ברז בערך ?
על אינדוקציה נפרדת לחלבי לא כדאי לוותר.בפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
כמה חשמל בחודש עולה הנוחות הזאת?זה מוצר נוח בטירוף
צריך מים חמים וקרים?
יש מיד בלי צורך למלאות קומקום ולחכות שירתח
חוסך מקום על השיש
לא תופס מקום במקרר למים קרים
נוח מאוד בשביל מים חמים שצריך לבישול נהיר למלאות סיר עם מים
אבל זה לא מוצר זול
עולה סביב 7500₪
המים מהברז בישראל ראויים מאד לשתיה.לגמרי !!
אצלי דבר ראשון זה מים ראויים לשתיה
לא ראיתי עליה רצינית בחשבון חשמלכמה חשמל בחודש עולה הנוחות הזאת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים