- הוסף לסימניות
גםזה משטח להכנת בצק. לא?
גםזה משטח להכנת בצק. לא?
הוא מיועד להניח על האינדוקציה? בטוח?
לא חושבת שייעדו אותו לזה בשיין.הוא מיועד להניח על האינדוקציה? בטוח?
סליחה על ההתעקשות.. אך כיצד דבר שלא בנוי לקבל חום לא נשרף? וגם, האם לא צריך חומר מיוחד שקולט את החיבור בין הסיר לאינדוקציה?לא חושבת שייעדו אותו לזה בשיין.
אני מייעדת אותו לאינדוקציה.
(לא מתפרעת איתו על BOST)
אין היום מנגנונים מספיק טובים.לי יש מתקן למיקסר בארון מתחת לשיש (מדף שבמשיכה עולה עם המיקסר לגובה השיש). נוח מאוד.
מה עם "כבולעו כך פולטו"??ברור שזה שונה!
באנדוקציה אין אש ואין חום למשטח עצמו לכן לא מלבין את עצמו.
אני הייתי מוותרת על ארון מיקסר על השיש.בפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
כן.יש הבדל בין אינדוקציה לכיריים גז בעניין בשר וחלב?
לקרים זה כבר כן מתאים לשבת/בתופסת תשלוםיש היום מערכת של ניגא, ברז נוסף ע"י הברז הרגיל מים חמים קרים, אך זה לא מתאים לשבת
לדעתי הרבה יותר מוצלח מבר מים שתופס את השיש..
לא יודעת איך בנויסליחה על ההתעקשות.. אך כיצד דבר שלא בנוי לקבל חום לא נשרף? וגם, האם לא צריך חומר מיוחד שקולט את החיבור בין הסיר לאינדוקציה?
אין לי מושג אמיתי בהלכהמה עם "כבולעו כך פולטו"??
לי יש בשרי בלבד
ומשטח סיליקון שאני שמה עליו בבישולים חלביים
(ומשטח סיליקון לפסח)
תודה על הקישור.זה מצוין.
עם השימושים הוא נהיה כהה במקומות הסירים, אז קונים חדש.
השיש עצמו מתחמם???אם שווה לך להשקיע כסף ולמצוא פתרון
אז הדבר שיפתור לך את כל הבעיות
זה אינדוקציה נסתרת!
על השיש לא רואים כלום
מתחת לשיש יש את המערכת של האינדוקציה וכתשרצו להפעיל מפנים את השיש פותחים את המגירה מתחת ומפעילים
אשלח לינק למוצר בשביל שתבינו במה מדובר
נשמע מוצלח,יש היום מערכת של ניגא, ברז נוסף ע"י הברז הרגיל מים חמים קרים, אך זה לא מתאים לשבת
לדעתי הרבה יותר מוצלח מבר מים שתופס את השיש..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים