דרוש מידע על מה הייתם מוותרים בעיצוב המטבח?

• הוסף לסימניות
מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• IMG-20230118-WA0059.jpg
    IMG-20230118-WA0059.jpg
    KB 91.9 · צפיות: 86
  • IMG-20230118-WA0058.jpg
    IMG-20230118-WA0058.jpg
    KB 137.6 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
אין היום מנגנונים מספיק טובים.
מיקסר במגירה- זה פשוט עניין של הרגל. כבר שמעתי על מישהי שהמיקסר שלה היה מעל הארון בחדר שינה והיא לא חשבה שצריך לשנות את זה. אבל מי שמנסה לא יכול להפסיק. אני לא הייתי מוותרת. אבל זה מאד מאד מאד תלוי הרגלי שימוש.
אני למשל חולמת דבר ראשון על כירת גז 6 להבות ותנור אמריקאי ענק...
יש לי מתקן כבר שמונה שנים... או שאולי אז המנגנונים עוד היו מספיק טובים?

• הוסף לסימניות
יש לי מתקן כבר שמונה שנים... או שאולי אז המנגנונים עוד היו מספיק טובים?
כן.
ממה שידוע לי פעם היו מנגנונים טובים היום כבר לא מתעסקים עם זה.

• הוסף לסימניות
מצורף תמונה
נראה מעולה!
זה תמונות אמיתיות, זאת אומרת מהבית שלך?
חשוב לי לשמוע מניסיון מה עוד יש לך לומר על זה.
כי אני מבינה שזה חוסך קומקום חשמלי וחוסך בר מים שעומד על השיש, כך שזה נשמע ממש טוב. השרץאלה מה עוד הצדדים שחשוב להכיר כדי להחליט אם מתאים או לא.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש היום מערכת של ניגא, ברז נוסף ע"י הברז הרגיל מים חמים קרים, אך זה לא מתאים לשבת
לדעתי הרבה יותר מוצלח מבר מים שתופס את השיש..
יש לך ניסיון עם זה?
אם כן אשמח ממש לשמוע מה יש לך לומר עוד.

• הוסף לסימניות
בפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
שאלה קשההההה

• הוסף לסימניות
חלק גדול מההצעות כאן -
(חוץ מהמדף למיקסר או אינדוקציה נפרדת - שזה מה שאנחנו עשינו ;) ואם כבר, ממש ממליץ על אינדוקציה של שיומי, הכי קטנה וקלה שקיים, ויש לה מליון פונקציות בחיבור לאפליקציה (לא התנסיתי) וכנראה גם ללא)
- יקרות ממש ממש, בכסף הזה שווה לקחת מעצבת מטבחים כמו שמסתובבות כאן בפרוג, מקצועיות עם עבודות נפלאות, ולתת להם את העבודה.. תופתעו!!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: שאלה לאדריכליות: האם יש מקום מספיק מתחת לכיור כדי לדחוף שם גם מערכת של ברז חם-קר, וגם טוחן אשפה? או שצריך לוותר על אחד מהחלומות ? וגם כמה עולה כזה ברז בערך ?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: שאלה לאדריכליות: האם יש מקום מספיק מתחת לכיור כדי לדחוף שם גם מערכת של ברז חם-קר, וגם טוחן אשפה? או שצריך לוותר על אחד מהחלומות ? וגם כמה עולה כזה ברז בערך ?
שאלה-
מה האינטרס בטוחן אשפה? וזה לא דבר דוחה?

• הוסף לסימניות
דבר מדהים. אין טפטופי פחים, ואין התעסקות עם קליפות וכו', הכל לכיור - וחסל.

• הוסף לסימניות
בפאת חוסר שטח במטבח, רציתי בבקשה לשאול לגבי 3 מוצרים- על מה כדאי לי לוותר'-או על אינדוקציה חלבי (30 סמ רוחב) ,או על בר מים , או ארון למיקסר על השיש. אודה לכם על תשובתכם !
בלתק
באופן אישי, אם הייתי צריכה לוותר על משהו מהם הייתי מוותרת על הארון למיקסר, כי נשארת עם מיקסר, בר מים וכיריים לחלבי

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!
זה תמונות אמיתיות, זאת אומרת מהבית שלך?
חשוב לי לשמוע מניסיון מה עוד יש לך לומר על זה.
כי אני מבינה שזה חוסך קומקום חשמלי וחוסך בר מים שעומד על השיש, כך שזה נשמע ממש טוב. השרץאלה מה עוד הצדדים שחשוב להכיר כדי להחליט אם מתאים או לא.
תודה רבה.
זה בבית

קבצים מצורפים

• IMG-20230118-WA0071.jpg
    IMG-20230118-WA0071.jpg
    KB 121.8 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
יש לך ניסיון עם זה?
אם כן אשמח ממש לשמוע מה יש לך לומר עוד.
זה מוצר נוח בטירוף
צריך מים חמים וקרים?
יש מיד בלי צורך למלאות קומקום ולחכות שירתח
חוסך מקום על השיש
לא תופס מקום במקרר למים קרים
נוח מאוד בשביל מים חמים שצריך לבישול נהיר למלאות סיר עם מים
אבל זה לא מוצר זול
עולה סביב 7500₪

• הוסף לסימניות
כתבתי כמה עולה ברז
יש מקום לשתי המערכות מתחת לשיש

קבצים מצורפים

• IMG-20230118-WA0072.jpg
    IMG-20230118-WA0072.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
על אינדוקציה נפרדת לחלבי לא כדאי לוותר.

דבר ראשון הלכתית - אינדוקציה זה לא אש, והרבה יותר קשה או בלתי אפשרי להכשיר. לכן מומלץ מאד הפרדה.
דבר שני פרקטית - הכיריים שטוחות ומתפקדות כמו שיש רגיל, אפשר להניח עליהם חפצים, כולל בזמן הבישול.
בשונה מכיריים חשמליות / קרמיות - המשטח זכוכית עצמו לא מתחמם (רק ככלי שני מכח הסיר שעליו), אי אפשר לקבל מזה כוויה, ולכן זה ממש חלק מהשיש גם בזמן הבישול.

• הוסף לסימניות
זה מוצר נוח בטירוף
צריך מים חמים וקרים?
יש מיד בלי צורך למלאות קומקום ולחכות שירתח
חוסך מקום על השיש
לא תופס מקום במקרר למים קרים
נוח מאוד בשביל מים חמים שצריך לבישול נהיר למלאות סיר עם מים
אבל זה לא מוצר זול
עולה סביב 7500₪
כמה חשמל בחודש עולה הנוחות הזאת?

• הוסף לסימניות
1.אינדוקציה/בר מים
2.ארון למיקסר
אינדוקציה נפרדת מונע בלגן והתעסקות לדוג' אם רוצים להכין חביתות לא חייבים להוריד מיד את המחבת
בשביל לטגן שניצלים או משהו בשרי וכדו',
וכן בר מים זה נוחות תמידית ,

• הוסף לסימניות
בר מים זה משהו שאחרי שהתחלת להשתמש עם זה אתה לא מבין איך הסתדרת עד היום בלי...
הזמינות של
מים קרים- בלי בקבוקים שתופסים מקום במקרר (והילדים משאירים אותם ריקים/כמעט ריקים במקרר;))
ושל מים רותחים ברגע
זה משהו ששווה הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה