22:00לא כ"כ הבנתי
עד מתי האוטובוס האחרון מירושלים למודיעין עילית היום?
22.00 או 21.00?
ממש דחוף לי
תודה
תזכו למצוות!!22:00
תבדקו אולי יש אוטבוס לאלעד שיעצור בשילתמה אני עושה אם פספסתי את האוטובוס האחרון למודיעין עילית?
איך חוזרים מירושלים?
דחוף..
תבדקו אולי יש אוטבוס לאלעד שיעצור בשילת
אם לא טראמפים... עוצרים הרבה מאוד בזמן הזה
פניה לארגון ידידים אולי?ל
לא מוצאת.. ואני לא יכולה לעצור טרמפים..
רעיונות?
מונית?ל
לא מוצאת.. ואני לא יכולה לעצור טרמפים..
רעיונות?
כוונתך לקו 200?משהו יודע עד איזה שעה האוֹטובוסים היום למודיעין עילית ?
שבוע הבא עד איזה שעה האוטובוסים ?
יש מקום שאפשר מידע לשבוע הבא חוץ מכאן ?כוונתך לקו 200?
הקו פעיל עד השעה 16:00
המידע לשבוע הבא עדיין לא עדכני
כתב כתבתי לך אתמול שהמידע עד סוף השבוע מעודכן במערכות המידעיש מקום שאפשר מידע לשבוע הבא חוץ מכאן ?
מאיפה יש לך מידע ?
למה שלא יחזירו את שעת ההתחלה לחמש וחצי ואת שעת הסיום לרגילה זה מקשה להגיע ולחזור מעבודות ודרים שצריך ללכת
אף פעם לא כדאי לבדוק במוביטמה עם תח"צ מב"ב לירושלים היום ובמוצ"ש?
באתר moovit נרה שאין בכלל נסיעות היום (416 / 402 והישירים)
ואיך התחבורה בתוך ירושלים?
אני אומרת שהשבוע הביא לי כמה פעמים קו 220 במוביט ,איך אפשר לסמוך עליו עכשיו?כתב כתבתי לך אתמול שהמידע עד סוף השבוע מעודכן במערכות המידע
הלו"ז של שבוע הבא אינו עדכני עדיין
על מוביט אף פעם אי אפשר לסמוךאני אומרת שהשבוע הביא לי כמה פעמים קו 220 במוביט ,איך אפשר לסמוך עליו עכשיו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים