- הוסף לסימניות
רבלון צד אחד צבע 10 או 30 אודם מהמםיש למישהי המלצה על אודם עמיד אבל לא כבד כמו המייבלין
משהו ליום יום
רבלון צד אחד צבע 10 או 30 אודם מהמםיש למישהי המלצה על אודם עמיד אבל לא כבד כמו המייבלין
משהו ליום יום
מה את מחפשת?בדקתי שוב בכמה חנויות ברשת, אין במלאי. אם מישהי מוצאת אשמח שתעדכן.
יש להם גוונים מושלמיםיש למישהי המלצה על אודם עמיד אבל לא כבד כמו המייבלין
משהו ליום יוםאודם של static
אודם עמיד רבלון color stay peach.מה את מחפשת?
הוא לא עמיד בגרםיש למייבלין גלוס חדש ויותר קליל
צפה בקובץ המצורף 1772949
@ינאב אשמח לדעת איזה צבע לקחת כי אני גם sand של אסתי לאודר 1W2@תותים בלבן קניתי את המייקאפ של CATRICE ב https://www.bestore.co.il/online/) BE)
אני ממש מרוצה, תודה לך!!
זה גלוס לא אודם.הוא לא עמיד בגרם
ממליצה על תוחם של דיור וגלוס שלהם.יש למישהי המלצה על אודם עמיד אבל לא כבד כמו המייבלין
משהו ליום יום
זה נורא יקר לא?ממליצה על תוחם של דיור וגלוס שלהם.
מחזיק מעמד כמעט יום שלם.
אם אני רוצה לחזק סתם קצת את הצבע, אני שמה טינט מעל.
סטטיקמה עוד יש עמיד חוץ מהמייבילין??
לא אוהבת את צורת המריחה שלו וגם לא עמיד עלי
בהלם שרבלון לא מייצרים יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים