- הוסף לסימניות
אני גם משתמשת בו והוא ממש עמידסטטיק
אני גם משתמשת בו והוא ממש עמידסטטיק
איפה אפשר לקנות אותו?סטטיק
פצצה
אבל מייבלין יותר עמיד
לא חושבת שקיים יותר עמיד ממנו
אני קניתי בשמגר מאחורי התחנה למטהאיפה אפשר לקנות אותו?
אני קניתי בביוטי בבני ברק ברחוב חזון אישאיפה אפשר לקנות אותו?
byneta.com
ניסיתי פעם עליי הוא לא עמיד כלל אבל יכול להיות שזה תלוי בסוג העור כמו רוב המייקאפיםמישהי כאן ניסתה מייקאפ של 4 EVER
איך הוא?
הי גם אני, אם את מוצאת תחליף לpeach אני ממש אשמח תעדכני.מתקשה למצוא צבע שיחליף במדוייק את הרבלון שבו השתמשתי תמיד (peach)
כולן מתכוננות לשנת הרעב... גם אם יש עכשיו - ידוע שאם הם פשטו רגל אז בעתיד כבר לא יהיה...אני לא מבינה, כולם אומרים שאין רבלון אבל בסופרפארם עדיין יש בחלק מהסניפים....
תלוי מהאני לא מבינה, כולם אומרים שאין רבלון אבל בסופרפארם עדיין יש בחלק מהסניפים....
אני לא מבינה, כולם אומרים שאין רבלון אבל בסופרפארם עדיין יש בחלק מהסניפים....
יש הרבה גוונים מבוקשים שכבר חסריםיש מלא מייקאפים ואודמים של רבלון בחנויות!
(שאול תמרוקים, ביוטי, פרקטי ועוד...)
באמת נראה לי ששאר המוצרים שלהם כבר פחות על המדפים...
בהצלחה.
@קיצוניתאם כבר מדברים על איפור,אשמח להמלצה לבעלות סוג עור כמוני יש לי עור יבש (משקיעה בו! סרום+קרם לחות +סבון פנים יום יום... מנומש קצת ומאוד חשוב לי כיסוי מלא לאורך היום אבל היות ואני מתאפרת כל יום "מלא" אני מאוד רוצה כיסוי טבעי אבל עמיד יש אפשרות לשלב בין ה 2 או שתמיד זה יהיה או זה או זה? משתמשת בלוריאל הוא מכסה ומחזיק אבל קצת יבש....הייתי רוצה משהו יותר מאוורר.
קיים?
וואו תודה! בחיים לא שמעתי על מוצרי קטריס@קיצונית
בוודאי שאפשר לשלב בין 2 מייקאפים ואני עושה את זה מלא
אם מייק-אפ עם כיסוי מטורף כבד לך מדי. תערבבי אותו עם עוד מייק-אפ קליל כבר תחושי בהבדל (אני קבוע מערבבת אסתי לאודר עם קטריס)
ניסית פעם להזמין מLadymakeup ?
יש שם מייק אפ של קטריס, ראיתי שהוא נמכר גם בסופר פארם יש לו רמת כיסוי גבוהה מאד ועמיד כמעט כמו האסתי לאודר ונושם פי כמה ממנו, ממליצה לך לנסות!
אם את ברבלון סביבות ה180 את צריכה גוון 010 בקטריס
מצורף לך קישור למוצר אם תרצי - מייק אפ קטריס
מצאתי גם ביבי קרם איכותי של חברת בורז'ואה שנותן כיסוי ועמידות כמו מייק-אפ אולי שווה לך לנסות גם אותו במקביל
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים