- הוסף לסימניות
תודהאפשר לפנות באישי ואנסה לעזור
יש מישהי שמנסה עכשיו, במידה ולא ילך לה אני אעדכן
תודהאפשר לפנות באישי ואנסה לעזור
תנסי למייל הזה
googleone-support # google.com שטרודל במקום סולמית וללא הרווחים
אולי כאן יעזרו לך.לא הלך
אני חוזרת שוב על הבקשה שלי מתחילת האשכול
כל מי שיש לו את המייל ההוא יסמן אותי כלא ספאם
תודה ענקית
לא תמיד הם דורשים....אני רוצה לפתוח חשבון חדש
מישהו פה יכול לקבל בשבילי סמס?
עכשיו ניסיתי והם דורשיםלא תמיד הם דורשים....
לימדו להבא כלל חשוב: להשיב רק לשולח ההודעה ולא לכל הקבוצהמה קורה פה????
לא מובן..
אתמול בטעות (ככה כתבו אחר כך) שלחו מהחתונה נייעס הודעה למכירת אורגן משהו כזה
שלחתי הודעה שיסירו אותי. מאז שלחו לי כולם הודעות שאסיר אותם
במקום שישלחו למי שהפיץ את ההודעה
היה לי כל הבוקר הטרדות
היום אני באה לפתוח את המייל ו.. חסום לפתיחה
מה הסיפורר
אלו הכללים של גוגל, תוכלו לערער ולהסביר מה היה המקרה, אולי יתחשבוהשארתי לכולם כי כל רגע נכנס הודעה שיסירו מהקבוצה
כשאני מנסה להיכנס לחשבון גוגל כותבים שהחשבון הושבת עקב שליחת ספאםאיך גוגל כתבו לך ? באיזה מייל? איך ראית את זה?אין שמה איזה תשובה להשיאר או משו כזה
בקיצור אני יכולה להגיד קדיש על המייל?
לא סומכים על נסהם שולחים בקביעות בגלוי
או שח"פ טעו
נראה שזה ח"פ
אז רבותי תרגעו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //