אשמח מאוד לדעת אם מדובר בדירת 4 חד' ?והאם דירת גן?אני בדיוק מבררת על הפרוייקטאנחנו קנינו אצלו לפני שמונה חודשים ב1.4
והבנתי שהמחירים עלו לפחות ב100אלף
תתקשר לפוזן אם אתה רצינירוצה עוד קצת פרטים על הקהילה בעפולה עילית בפרט ולציבור המיינסטרים הליטאי
כוללים
חיי קהילה
תעסוקה לנשים (לא בהוראה וכדו')
מחירי דירות ומחירי שכירות (לאופציה של לשכור ולהשכיר)
אשמח לקבל מידע
תודה רבה ענקיתתתקשר לפוזן אם אתה רציני
או בעמ' קודמים
הקהילה הליטאית היא רק שנתייםתודה רבה ענקית
לפלא בעיני סבור הייתי שבגלל הועדת קבלה וכו אז יש יותר חרדים בעילית ולא בגבעת המורה
הקוטג'ים הם באזור החרדי?למי שמתקשה לקרוא בעמ' קודמים אני ינגיש לו
מועתק מעמ' 1
בעפולה עילית גרים כיום כ500 משפחות של ויזניץ + עוד כ400 בעלי דירות בשלבי בניה שונים
קהילה ליטאית גדולה סגנון קצת יותר פתוח מגבעת המורה המונה כ200 משפחות שהם מתרכזים סביבי הישיבה של הרב בלום ופתחו שם ביהכ"נ לאחרונה של יוצאי סלבודקה. יש עוד כ300 משפחות ליטאיות שרכשו בפרויקטים השונים.
קהילה ספרדית בני תורה המונה כ150 משפחות ועוד כ200 בעלי דירות.
יש כ40 משפחות ליטאיות אמריקאיות שהם גרים במקום ועוד מספר זהה שרכשו שם דירות.
יש שם כיום בניה של כ2,000 דירות המתחלקת לכמה יזמים
רייסדור - כ270 דירות שחלק מחיר למשתכן שיש בו גם בני המקום - בסיום בניה
ויזניץ - כ550 דירות בכמה שלבים שיש בו מחיר למשתכן ויש בו בני המקום - בסיום בניה
קיהן - 240 יחי"ד שוק חופשי (ייקח עוד זמן והמחירים גבוהים מאד)
בובליל - 115 יחי"ד שוק חופשי (יצא לשיווק)
נעם סהר - כ250 יחי"ד חלק מחיר למשתכן והחלק השני מנסים לבנות שם קהילה חסידית
יזמים ערבים - 130 יחי"ד מתוכם כ30 קוטגי'ם וכל השאר גם מחיר למשתכן
אדני ארץ - 47 יחי"ד פרויקט בוטיק שוק חופשי - בבניה
ראשית תודה רבה על שטף המידע שאני מקבל זה כבר מראה על הלב הטוב והאוירה של תושבי המקום (מקווה עכ"פ)למי שמתקשה לקרוא בעמ' קודמים אני ינגיש לו
מועתק מעמ' 1
בעפולה עילית גרים כיום כ500 משפחות של ויזניץ + עוד כ400 בעלי דירות בשלבי בניה שונים
קהילה ליטאית גדולה סגנון קצת יותר פתוח מגבעת המורה המונה כ200 משפחות שהם מתרכזים סביבי הישיבה של הרב בלום ופתחו שם ביהכ"נ לאחרונה של יוצאי סלבודקה. יש עוד כ300 משפחות ליטאיות שרכשו בפרויקטים השונים.
יש שם כיום בניה של כ2,000 דירות המתחלקת לכמה יזמים
רייסדור - כ270 דירות שחלק מחיר למשתכן שיש בו גם בני המקום - בסיום בניה
ויזניץ - כ550 דירות בכמה שלבים שיש בו מחיר למשתכן ויש בו בני המקום - בסיום בניה
קיהן - 240 יחי"ד שוק חופשי (ייקח עוד זמן והמחירים גבוהים מאד)
בובליל - 115 יחי"ד שוק חופשי (יצא לשיווק)
נעם סהר - כ250 יחי"ד חלק מחיר למשתכן והחלק השני מנסים לבנות שם קהילה חסידית
יזמים ערבים - 130 יחי"ד מתוכם כ30 קוטגי'ם וכל השאר גם מחיר למשתכן
אדני ארץ - 47 יחי"ד פרויקט בוטיק שוק חופשי - בבניה
זה לא שכונה גדולה מאדראשית תודה רבה על שטף המידע שאני מקבל זה כבר מראה על הלב הטוב והאוירה של תושבי המקום (מקווה עכ"פ)
זה לא שאני מתקשה בקריאה ודווקא עברתי על כל מה שנתב כאן ובעוד מקומות אבל בדיוק לכן אני כבר לא יודע למי להאמין להוא שאומר שיש 250 משפחו ליטאיות או להוא שאומר כפליים ויותר לכן העלתי שוב שאלה כדי לקבל מידע נוסף ויותר מעודכן
ועכשיו עוד 2 דברים שראיתי במהלך בירורי על המקום ראשית כשמדברים על עפולה עילית הכל במרחק הליכה ולכן שייך להסיק מזה מסקנות או שמדובר בשכונת ענק כמו להכליל את כל רמות ולומר ששם יש כך וכך או כזה סוג אנשים
ב . כשאני מחפש ביד 2 ועוד אתרים של דירות רואים המון דירות שלפי התמונות נראה שמתגוררים שם חרדים וזה קצת מעלה בי הרהורים האם יש משם הגירה שלילית וא"כ מה יש לי לבוא לשם.
ג .לא קיבלתי תמונת מצב ברורה לגבי אפשרויות התעסוקה באיזור במקצועות הייטק לא חייב דווקא תכנות
אשמח מאוד לקבל מענה
מתעניין נורא
תודה רבה
מה אתה מגדיר גדול?ראשית תודה רבה על שטף המידע שאני מקבל זה כבר מראה על הלב הטוב והאוירה של תושבי המקום (מקווה עכ"פ)
זה לא שאני מתקשה בקריאה ודווקא עברתי על כל מה שנתב כאן ובעוד מקומות אבל בדיוק לכן אני כבר לא יודע למי להאמין להוא שאומר שיש 250 משפחו ליטאיות או להוא שאומר כפליים ויותר לכן העלתי שוב שאלה כדי לקבל מידע נוסף ויותר מעודכן
ועכשיו עוד 2 דברים שראיתי במהלך בירורי על המקום ראשית כשמדברים על עפולה עילית הכל במרחק הליכה ולכן שייך להסיק מזה מסקנות או שמדובר בשכונת ענק כמו להכליל את כל רמות ולומר ששם יש כך וכך או כזה סוג אנשים
ב . כשאני מחפש ביד 2 ועוד אתרים של דירות רואים המון דירות שלפי התמונות נראה שמתגוררים שם חרדים וזה קצת מעלה בי הרהורים האם יש משם הגירה שלילית וא"כ מה יש לי לבוא לשם.
ג .לא קיבלתי תמונת מצב ברורה לגבי אפשרויות התעסוקה באיזור במקצועות הייטק לא חייב דווקא תכנות
אשמח מאוד לקבל מענה
מתעניין נורא
תודה רבה
תודה רבהמה אתה מגדיר גדול?
רחוב יצחק שמיר מתחילתו ועד סופו הוא יותר מחצי שעה הליכה,
משפחות לטאיות וספרדיות באזור ה500+
ויזניץ 400+ -
הדירות ביד 2 (לא הסתכלתי אבל אני משער) הם של משפרי דיור חברה שקנו בעבר ישן ומחליפים לחדש
תעסוקה בהייטק קשה (כמו בכל מקום) אבל יש את יקנעם (כמו שכתבו למעלה) ואולי גם את אן וידיה בהמשך
ואתה מוזמן לבוא במהלך שבוע או שבת לנשום את האויר והאווירה (מאוד מומלץ אם אתה בכיוון של לעבור)
מלמעלה למטה זה רבע שעה הליכהתודה רבה
אשמח למידע מעוד דיירים
דירת גןאשמח מאוד לדעת אם מדובר בדירת 4 חד' ?והאם דירת גן?אני בדיוק מבררת על הפרוייקט
נראה לי שלפסגות העמק יש גם קוטג'יםיש מידע על הקוטג'ים
איך קוראים לחברה שבונה אותם
אין קוטג'ים(אם כי שמעתי שלבובליל יש 4, אבל לא מידיעה)יש מידע על הקוטג'ים
איך קוראים לחברה שבונה אותם
הנתונים שהבאת על כמות המשפחות הליטאיות בע"עבעפולה עילית גרים כיום כ500 משפחות של ויזניץ + עוד כ400 בעלי דירות בשלבי בניה שונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים