- הוסף לסימניות
מישהו ניסה?
יש ברחוב צאלון בני הישיבותבאיזה רחוב?
ובתי כנסת ליטאיים יש? ואיפה הם?
תודה על התגובות
בע"ע?אינטרנט מסונן לעבודה מרחוק
פאות יותר מקו כתף
וסתם הרגשה של האח הגדול ששומר
לא (יש חריגים)העירייה זורמת עם בניה?
כן היו הזמנות לשימוע על מרפסות ללא אישורמישהו ניסה?
כןזה הבניין הוותיק? הוא שופץ?
וגני ילדים מה המיקום שלהם?יש ברחוב צאלון בני הישיבות
יש ברחוב הרב קוק תורה ותפילה
יש בפנקס נצח ישראל (ליטאי נוסח ספרד)
יש ברחוב רשי (כרגע רק בשבתות)
יש ברחוב חיננית (סלבודקה, פעיל בשבת)
ויש שטיבלעך של ויזניץ ביצחק שדה פינת דול
בע"ע?
פאות ואינטרנט כן
אח גדול לא
לא (יש חריגים)
ואפשר להוציא בדרך המלך?כן היו הזמנות לשימוע על מרפסות ללא אישור
אין לי ילדים בגיל אז אני לא מעודכן (אני יבדוק בהמשך בעז"ה)וגני ילדים מה המיקום שלהם?
אני מכיר כמה שהוציאוואפשר להוציא בדרך המלך?
אתה מכיר מישהו כזה?אין לי ילדים בגיל אז אני לא מעודכן (אני יבדוק בהמשך בעז"ה)
יש אחד ביצחק שדה וכמעט בטוח לי שיש עוד כמה
אני מכיר כמה שהוציאו
עכשיו זה יותר קל כי יש הקלות בבנית ממד ובדרך כלל מאשרים את שתיהם יחד
אבל לא מניסיון שלי
לא אישית,אתה מכיר מישהו כזה?
משיחה עם חבר'ה מעפולה הבנתי שאין כל כך משרות בזהמה המצב שם מבחינה של תעסוקה למשרות כמו חשבות שכר ,מישהו מכיר?
והאם יש סיכוי גם למשרות חלקיות? או שהשוק שם קשוח?
בעיקר ברחוב יצחק שמיר הצד המזרחי [קוראים לזה עפולה הירוקה]בנוסף איפה הבנייה החדשה בעפולה עילית מתרכזת?
לפי איך ששמעתי כןוהאם המקום במגמת התחרדות?
יש, אבל שכר בפער מגוש דן פחות 40-50% בערךמה המצב שם מבחינה של תעסוקה למשרות כמו חשבות שכר ,מישהו מכיר?
והאם יש סיכוי גם למשרות חלקיות? או שהשוק שם קשוח?
עפולה הצעירה יש קצת גם בכניסה לשכונהבנוסף איפה הבנייה החדשה בעפולה עילית מתרכזת?
האם רוב האנשים שבאים לשם הם ליטאים אברכים קלאסים,או יותר מודרנים או ספררדים או חסידים?
אין לי מושג אחוזים אבל זה גם תלוי באזוריםכמה אחוז חרדים יש בעפולה עילית ביחס לכמה חילונים?
והאם המקום במגמת התחרדות?
וכן מה סגנון החילונים שם?
זה הרחוב הכי ארוך בע"ע והאזור של הבניה הוא חרדיאני ממש ישמח לדעת ממי שמכיר את רחוב יצחק שדה בעפולה עלית אם הוא רחוב חרדי ואם מכיר את הפרויקט החדש שהולך להבנה שם אם זה קהל יעד חרדי /חילוני
ממש ממש אשמח לתגובה
רוב הפרויקטים מכורים יש את פסגות שעדיין לא מכר הכל (והלוואי ולא יצליח) ויש את אדני החורש נראה לי שיש להם פה הודעהאשמח למידע על הפרויקטים החדשים בעפולה עילית
מחירים, אוכלוסיה ועוד
וכן לגבי תעסוקה (הייטק)
מה הבעיה בפסגות? אני באמצע בירורים רציניים אצלם ויעזור לי כל מידערוב הפרויקטים מכורים יש את פסגות שעדיין לא מכר הכל (והלוואי ולא יצליח) ויש את אדני החורש נראה לי שיש להם פה הודעה
מחירים 1.5+מיליון
אוכלוסיה חרדית ברובה
הייטק יש יוקנעם וחיפה
אין בעיה גדולה מידימה הבעיה בפסגות? אני באמצע בירורים רציניים אצלם ויעזור לי כל מידע
אפשר גם במייל chani08974 גימייל
הערה חשובההייטק יש יוקנעם וחיפה
כמה זמן ברכב בבוקר? (יש לי רכב)הערה חשובה
הנסיעה ברכבת ליוקנעם היא בערך 12 דקות ולחיפה 26-30 דקות
ויש רכבת כל חצי שעה
תודה על המידע!אין בעיה גדולה מידי
זה יזם וקבלן ערבי הבדל למשל אם בפרוייקטים האחרים בונים קירות חיצוניים עם בלוק לבן אצלם זה בלוק רגיל
זה משהו שאני רואה כל השאר אין לי מושג
והסוגריים שכתבתי זה נטו בגלל שהוא ערבי...
אבל בלי קשר זה אחד המוזרים הוא התחיל שיווק נראה לי ביחד עם רייסדור, לרייסדור אין דירות ממזממממן ולו עדיין יש זה מוזר
ועוד משהו הבניה שלו צפופה ברמה של בב לא משהו שפגשתי פה בפרוייקטים אחרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים