- הוסף לסימניות
לא משתלם. הכבישים מאד פקוקים- יכול לקחת לחיפה מעל שעה וחצי וברכבת 30 דק' והרכבת ממש נגישהכמה זמן ברכב בבוקר? (יש לי רכב)
לא משתלם. הכבישים מאד פקוקים- יכול לקחת לחיפה מעל שעה וחצי וברכבת 30 דק' והרכבת ממש נגישהכמה זמן ברכב בבוקר? (יש לי רכב)
לא יודעכמה זמן ברכב בבוקר? (יש לי רכב)
תודה על המידע!
מה עם הפרויקטים של יסודות צור/ אהבת ישראל/ אדני ארץ/נועם סהר-נוף שדות?
אשמח לכל מידע
ירושלמים, ביתריים, אולי מעט בני ברקים יותר בגבעת המורהאיזה סוג ליטאים יש בעילית?
ירושלמים בניברקים או משהו אחר
זה באזור של הבניה החדשה [יצחק שמיר]?יש ברחוב צאלון בני הישיבות
כןזה באזור של הבניה החדשה [יצחק שמיר]?
ואם כן כמה בערך מתפללים יש שם?
תודה על התגובות המפורטות
שזה אומר שהשיווק שם לא הולך לחרדים?כן
כיום באזור ה30 עדיין אין כ"כ תפילות ביומיום אבל כן מתקדם לשם
ביה"ז למשל דפק שם, בעז"ה ימשיך גם
השיווק היה רק לחרדים רק שכלום לא התאכלס עדיין כל מה שיש שם כרגע זה מהפרוייקט של דונה שיועד לחילוניםשזה אומר שהשיווק שם לא הולך לחרדים?
או שיש קונים ורק שהרוב לא התאכלס עדין
כל הפרוייקטים שם הם גם מחיר למשתכןהיינו בביקור בעפולה הירוקה.
כיום מאוכלס בעיקר בדונה. שאר הבניינים עוד בבניה.
שאלתי:
א.מתי יהיה בערך איכלוס של מחיר למשתכן, וכמה תושבים.
ב. ראיתי באתר של רייסדור שעדיין הם מוכרים כמה דירות בודדות.
ג. האם ניתן לקנות דירות א. אדיר (בניינים של ויז'ניץ) או שנגמר הכל כבר.
אשמח לעזרתכם!
יצחק שמיר לא יצחק שדהיצחק שדה לבד זה רחוב ארוך שבו לפי מה שראיתי נבנים כעת לפחות 800 יח"ד אולי יותר, ויש שם עוד שטחים שמוכרים בהם דירות ועוד לא התחילו לבנות, בקיצור שכונה ענקית
האם יש שם שטחים מיועדים למוסדות ולגינות? יש גינה אחת ליד הכיכר לא גדולה, ושטחים למוסדות? תחב"צ?
כל הפרוייקטים שם הם גם מחיר למשתכן
איכלוס רייסדור אמור להתחיל עוד חודש וחצי
ואין להם דירות אולי פנטאוזים או דופלקסים וגם זה לא נראה לי שקיים כבר
א. אדיר מידי פעם אמים פרסום על מכירה אבל לא בטוח שזה שם יכול להיות שזה על הכניסה של ע"ע
והם היו אמורים להתחיל
אני שואל כדי לדעת אם כדאי לקנות דירה באזור, כדי לדעת תוך כמה זמן יתחילו עליית מחירים משמעותיתכל הפרוייקטים שם הם גם מחיר למשתכן
איכלוס רייסדור אמור להתחיל עוד חודש וחצי
ואין להם דירות אולי פנטאוזים או דופלקסים וגם זה לא נראה לי שקיים כבר
א. אדיר מידי פעם אמים פרסום על מכירה אבל לא בטוח שזה שם יכול להיות שזה על הכניסה של ע"ע
והם היו אמורים להתחיל איכלוס בסוכות....
לנו הודיעו שבמהלך חודש יוליא.מתי יהיה בערך איכלוס של מחיר למשתכן, וכמה תושבים.
יצחק שמיר ודולב (הרב עובדיה יוסף)באיזה רחוב הפרוייקט של רייסדור?
תודה רבהלנו הודיעו שבמהלך חודש יולי
כללית במו"מ שם באזור על פתיחת מרפאה נוספתאתם יודעים מה לגבי קופות חולים בעפולה הירוקה? לא ראיתיכרגע משהו שם. רק למעלה יותר בעפולה עלית.
מה לגבי האיזור תעשיה שמתוכנן ליד השכונה. מה הולך להיות שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים