עזרה עצומה למען שילוב ילדים

• הוסף לסימניות
https://www.shiluv-bizchut.info/
כהורים לילדי חינוך מיוחד אנו נלחמים למען שילוב ילדינו במסגרות הרגילות ולהצלחתם בחברה הרגילה
משרד החינוך מערים קשיים ומקצץ תקציבים ע"מ שילדי החינוך המיוחד ילכו למסגרות של חינוך מיוחד ולא לשילוב
אנא מכם- חתמו על עצומה זו ועזרו לנו להלחם למען ילדינו
נא להעביר הלאה לכל מי שיכול להצביע ולהשפיע

• הוסף לסימניות
מסגרות החינוך המיוחד עולות הרבה יותר למדינה מאשר השילוב.
ובכל מקרה: משנה הבאה לא תהיינה וועדות השמה/שילוב אלא וועדות זכאות ובהן ההורים הם אלו שיחליטו על המסגרת המתאימה.
כך שאולי לא כדאי לצחצח חרבות בשלב זה.

• הוסף לסימניות
תמיד ההורים היו אלו שמחליטים איפה הילד שלהם ילמד
אבל משרד החינוך רוצה להוריד את התקצוב לילדי השילוב והסיוע יפול על כתפי ההורים ללא הצדקה
חוץ מזה שמשרד החינוך מעביר את התקציב לביה"ס ולא לילד כך שביהס יכול לעשות עם הכסף דברים אחרים והילדים שלנו ניזוקים מזה
בבקשה חתמו על העצומה
מלב כואב של אמא לילד שמתפללת שיוכל להשתלב ללא בעיות

• הוסף לסימניות
חתמתי.
בהצלחה והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
חתמתי.
חייבת להוסיף שלא תמיד השילוב נכון עבור הילד, לפעמים ההורה ממוקד מטרה להתקרב כמה שיותר לחינוך רגיל והילד יוצא נפסד..

• הוסף לסימניות
חתמתי.
חייבת להוסיף שלא תמיד השילוב נכון עבור הילד, לפעמים ההורה ממוקד מטרה להתקרב כמה שיותר לחינוך רגיל והילד יוצא נפסד..
קודם כל תודה על החתימה
אני מאד מודעת למה שאמרת אבל כל הורה יעשה את השיקולים שלו
אנחנו צריכים לדאוג שיהיו כמה שיותר חתימות כי יש המווווון ילדים שכן יכולים להשתלב אבל לא מקבלים מספיק סיוע

• הוסף לסימניות
חתמתי!

כמורה לחינוך מיוחד לשעבר
שמתי לב שמסגרות החינוך המיוחד טובות לילד רק מבחינה לימודית.
מבחינה התנהגותית , רגשית וחברתית זה הרס לחלק גדול מהילדים...

• הוסף לסימניות
העצומה חסומה באתרוג.
בעולם המערבי, כיתות מקדמות הם נחלת העבר. ממחקרים רבים עלה כי הלמידה הטובה ביותר של ילד היא בסביבה הטבעית שלו.
(גם בארץ זה נכנס ב'קטנה': בעבר טיפולים פארפואיים נעשו בחדר הטיפולים, בתקוה שיהיה 'העברה' ספונטנית. שלא תמיד התרחשה. היום יודעים שהטיפול הטוב ביותר הוא טיפול מערכתי המתרחש בסביבתו הטבעית של הילד, או כשיש תרגול והעברה לאחר התרגול הפרטני.)
עם זאת, חשוב שהסביבה הטבעית תהיה תומכת למידה. כלאמר שהסביבה תהיה אידיאלית ומקדמת למידה. (כיתות עם מספר סביר של תלמידים, מורים בעלי הכשרה והדרכה להתמודדות, מלווה צמוד שאחראי על הקידום בכיתה הרגילה) מדובר במודל של גישת "עיצוב אוניברסלי ללמידה", והיא מיושמת בארה"ב ובארצות מערביות אחרות.

• הוסף לסימניות
חתמתי
נושא כאוב מאד בציבור שלנו (וכנראה שלא רק). מנהלי מוסדות וגנים, שאמורים להיות אמונים על 'ואהבת', סוגרים את השער בפני הילד השונה והוריו.

• הוסף לסימניות
הי,
כעת חזרה משלחת של משרד החינוך מסקנדינביה- בהחלטה להעתיק את המודל שלהם,- אין יותר מסגרות של חנ"מ אלא רק שילוב....
מה יהיה באמת? לא יודעת.....
אני מנתחת התנהגות, כך שאני קצת מהשטח, אבל להאמין עד הסוף....?!

• הוסף לסימניות
הי,
כעת חזרה משלחת של משרד החינוך מסקנדינביה- בהחלטה להעתיק את המודל שלהם,- אין יותר מסגרות של חנ"מ אלא רק שילוב....
מה יהיה באמת? לא יודעת.....
אני מנתחת התנהגות, כך שאני קצת מהשטח, אבל להאמין עד הסוף....?!

לא להאמין
יש לי חברה אמא לילדים מיוחדים חברה בועדות בכנסת
הם מנסים להציג שכמעט אין ביקוש לשילוב ובגלל זה לא שווה ועדיף לשלוח את כולם לחינוך מיוחד, מה שכמובן לא נכון בכלל!!!!!!

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שמעתי את זה.. כך שאני לא חותמת על כלום. וכמו שציינתי- כמובן לא מאמינה כל כך אבל אף פעם א"א לדעת.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שמעתי את זה.. כך שאני לא חותמת על כלום. וכמו שציינתי- כמובן לא מאמינה כל כך אבל אף פעם א"א לדעת.
גם אם יעתיקו את המודל מסקנדינביה- מה שאני לא מאמינה שיקרה
חתימתך לא תזיק ואולי רק תועיל- לשיקולך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה