בקשה עצומה!! תפתחו את בתי החולים למבקרים!!

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקדם את הנושא???
אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים שמתים בלי קרובים, שמתים מרעב!! יולדות שמתחננות לכוס מים ועוד ועוד לצערינו סיפורים מסמרי שיער!!
למה למען השם אין אפשרות להכניס בן משפחה!! אם הוא חותם שמוכן לשאת את הסיכון לחלות בקורונה, ומוכן להישאר לצד קרובו עד שישתחרר מבית החולים, אז למה לא?? אתם לא יכולים למנוע מאנשים את הזכות לשהות לצד יקיריהם בזמנים הקשים ולמנוע מקרי מוות!!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מת מלהיות לבד!!!
אנשים רבים מתו מרעב בבתי החולים ומחוסר טיפול עקב עומס.
זה שכתוב בעיתון שהם מתו מקורונה, ברור, רק מה יכתבו? מתו מרשלנות?????????????????

• הוסף לסימניות
מי שנמצא בבית חולים יכול להסתדר כמה ימים בלי המשפחה
ועדיף לו שהם לא יבואו וידבקו
רוב החולים שמתים מתים מיזה שלא באו אליהם מכירה ממקום ראשון ובאופן אישי מישהו שהיה מאושפז פה באחד מבתי החולים בארץ וב"ה התגלה לבני משפחתו שאם לא יוציאו אותו מהבית חולים הוא עלול למות כי הוא היה כל כך חלש שלא יכל לאכול לבד ואף אחד לא הגיע לעזור לו לאכול כי אסור להתקרב אליו .... המצב גרוע לכל מי שלא יודע

• הוסף לסימניות
הלוואי.
מכתב שחברא קדישא מצאו בדברים של חולה קורונה בחו"ל:
1595103865205.png

• הוסף לסימניות
השאלה שלי:
למי אפשר לפנות כדי לקדם את הנושא ולהביא שינוי? לא רק דיבורים, אלא מעשים!
יש לכם שם או מספר של מישהו?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקדם את הנושא???
אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים שמתים בלי קרובים, שמתים מרעב!! יולדות שמתחננות לכוס מים ועוד ועוד לצערינו סיפורים מסמרי שיער!!
למה למען השם אין אפשרות להכניס בן משפחה!! אם הוא חותם שמוכן לשאת את הסיכון לחלות בקורונה, ומוכן להישאר לצד קרובו עד שישתחרר מבית החולים, אז למה לא?? אתם לא יכולים למנוע מאנשים את הזכות לשהות לצד יקיריהם בזמנים הקשים ולמנוע מקרי מוות!!!
בבית החולים איכילוב התחילו לקדם את זה כבר בגל הראשון.
אפשר לבנות איתם שת"פ.

• הוסף לסימניות
אני באמת לא יודעת אמרו לי שאני צריכה להביא עדות אישית בהסרטה בשביל לאמת את זה ויש לי את ההסרטה כבר אך לא יודעת למי לפנות
חשבתי גם על רעיון שאפשר להביא את האנשים מהמלוניות , כמובן רק מי שמוכן להתנדב ולהאכיל את החולים בבתי החולים

• הוסף לסימניות
השאלה שלי:
למי אפשר לפנות כדי לקדם את הנושא ולהביא שינוי? לא רק דיבורים, אלא מעשים!
יש לכם שם או מספר של מישהו?

למה שלא תנסי את אורי מקלב
או את משה גפני?
הם ידועים כאנשי מעש, ויש להם השפעה ענקית
או את יעקב ליצמן, הוא הרי היה שנים במשרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
בבית החולים איכילוב התחילו לקדם את זה כבר בגל הראשון.
אפשר לבנות איתם שת"פ.
צריך איזה איש קשר מפורסם, עיתונאי, עסקן וכו'
ככה למה שיתיחסו אלי?

• הוסף לסימניות
צריך איזה איש קשר מפורסם, עיתונאי, עסקן וכו'
ככה למה שיתיחסו אלי?
מי שמתחיל לעשות דברים, פשוט נהיה עסקן :)
אני מכירה הרבה אנשים שקמו יום אחד בבוקר והתחילו להזיז דברים.
מי הכיר אותם קודם?
אף אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה