מי שמתחיל לעשות דברים, פשוט נהיה עסקן
אני מכירה הרבה אנשים שקמו יום אחד בבוקר והתחילו להזיז דברים.
מי הכיר אותם קודם?
אף אחד.
כאלו דברים אומר אדם שאף פעם לא היה לו קרוב משפחה באשפוז ארוך,אף אחד לא מת מלהיות לבד!!!
אני מדברת על חולים שכל כך חלשים רוב הזמן ישנים, קשה להם לחייג אפילו או לדבר עם מישהואיך בעצם זה קורה?
אין לחולים פלאפונים כדי לעדכן את בני המשפחה במידה ואין להם אוכל ושתיה?
אני מכיר כאלו ששוהים ליד מיטת יקיריהם כמובן לא במחלקת כתר.איך אפשר לקדם את הנושא???
אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים שמתים בלי קרובים, שמתים מרעב!! יולדות שמתחננות לכוס מים ועוד ועוד לצערינו סיפורים מסמרי שיער!!
למה למען השם אין אפשרות להכניס בן משפחה!! אם הוא חותם שמוכן לשאת את הסיכון לחלות בקורונה, ומוכן להישאר לצד קרובו עד שישתחרר מבית החולים, אז למה לא?? אתם לא יכולים למנוע מאנשים את הזכות לשהות לצד יקיריהם בזמנים הקשים ולמנוע מקרי מוות!!!
אז אחי יצא לביה"ח להביא אוכל ובקבוקי שתיה לשכן שהיה מאושפז, אחרי שהתקשר לאשתו ותיאר את המצב (והאשה והילדים היו בבידוד).איך בעצם זה קורה?
הכוונה שלא יכביד על מערכת הבריאות??? איך אפשר לחתוםאם הוא חותם שמוכן לשאת את הסיכון לחלות בקורונה
אם זכור לי נכון הרב נויבריט אמר שחייל פצוע שמגיע משדה הקרב בשבתמי שנמצא בבית חולים יכול להסתדר כמה ימים בלי המשפחה
מוזמנת לבדוק את כל הנושא של רשלנות רפואית בצל הקורונה. חולים שהתקשרו לבני משפחותיהם שהם הולכים למות, ולמשפחה לא היה מה לעשות, חוץ מלהתקשר לתחנת האחיות - פעולה שלא בדיוק הועילה.איך בעצם זה קורה?
אסור לשתוקאז אחי יצא לביה"ח להביא אוכל ובקבוקי שתיה לשכן שהיה מאושפז, אחרי שהתקשר לאשתו ותיאר את המצב (והאשה והילדים היו בבידוד).
אחרי 4 שעות הוא מתקשר שוב. לא הגיעה אליו החבילה....
אחי יצא בשנית, עם חבילה נוספת, וביקש לברר היכן החבילה הקודמת. הבטיחו לו שאת החבילה השניה יעבירו, אבל אין להם כל מושג מה קרה עם החבילה השניה....
וזה מאושפז שיכול היה להתחנן על נפשו. הוא בכה שהוא ימו מצמא, כי לא שומעים אותו, ולא מגישים לו כוס מים, והוא לא מסוגל לקום מהמיטה
ונניח ותצליח לעשות רעש גדולאסור לשתוק
זה פיקוח נפש לכל החולים
חייבים לעשות רעש גדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים